Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Jakker
Back

Beige jakker

Lad dit overtøj være helt clean og stilrent med en beige jakke fra Miinto.

Når man bor i et land som Danmark, giver det ret god mening at have en del forskelligt overtøj i sin garderobe til de forskellige årstider. Hos Miinto kan du shoppe blandt tusindvis af styles på en passe typer jakker, blazere, veste og flere!

Beige jakker fra de bedste brands

Vinteren og efteråret kan hurtigt blive meget mørkt, og ligeledes kan moden. Hvis du gerne vil bevare et lyst look, men synes at hvid er lidt for sart, så prøv med en jakke i beige. Hos Miinto har vi over 1.000 forskellige beige jakker fra lækre mærker og i forskellige prisklasser. Browse igennem populære brands som BAUM UND PFERDGARTEN, The North Face, Max Mara, DAY Birger et Mikkelsen, Stine Goya og mange flere. I toppen af siden kan du let sortere efter pris eller popularitet samt indtaste din størrelse eller yndlingsbrands. Så kan du let danne dig et overblik over vores store udvalg af beige jakker og finde dit nye køb! Køb for over 499 kr., og opnå gratis levering til din hoveddør. Hos Miinto har vi selvfølgelig også gratis retur, så du inden for 14 dage frit kan ombytte eller ombestemme dig. 

Perfekte styles til alle årstider

Gå de kolde måneder i møde med en ny bomberjakke, dun- eller vinterjakke og find din favorit-style blandt vores store udvalg. Vælg en beige jakke for at forblive stilren, selv i den kolde tid. Hos Miinto finder du beige jakker i mange forskellige styles, for eksempel med bælte, knapper eller lynlås, med pelshætte, med bindebånd og meget mere. Du kan også være med på forårs- og sommertrends med en cowboyjakke i beige. Den ser supergodt ud over en simpel T-shirt og til bukser i nærmest alle farver. Med en beige jakke kan du let gøre brug af farver i dine andre items og dermed afstemme dit look. Det er også moderne at køre den samme farve i hele outfittet, og til dette er en beige jakke super. Gå på opdagelse i vores store katalog, og find din nye jakke i den helt rigtige beige nuance. 

Beige er på mange måder en ret clean, men stadig eksklusiv, farve. Den har noget afdæmpet over sig og er ikke helt så sart som hvid. Med en beige jakke fra Miinto kan du hurtigt lysne hele dit outfit op, hvad end det er med en stor vinterjakke eller vest. Vi har i den sidste tid i høj grad set jordfarverne komme ind i modebilledet igen. Match dette med en beige jakke fra Miinto. I nogle tilfælde kan det være rart at have en jakke i et lidt mere diskret design. Prøv her for eksempel med en regnjakke i beige, hvis du ikke er så meget til det ellers normalt ret farverige overtøj. En beige regnjakke kan i mange tilfælde nærmest ligne en normal jakke, og du kan derfor føle dig mere stilfuldt klædt på med en jakke i beige! Find din næste beige regnjakke fra eksempelvis DANWEAR, Burberry, Fransa, MBYM eller Ilse Jacobsen hos Miinto.  

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1428 resultater

Side 1 af 15

Næste

Side 1 af 15