Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KJOLER FRA A-VIEW

Tilbage i 2019 blev et nyt dansk modebrand født. Her så A-VIEW nemlig dagens lys for første gang, og siden da har de beriget os alle med smukke design, der holder sæson efter sæson. Når det kommer til kjoler, er de smukke kjoler fra A-VIEW svære at få blikket fra. De baserer sig på de største trends på modescenen, og hvert år leveres der otte mindre kollektioner for netop at have fingeren på pulsen, så du kan finde A-VIEW-kjoler, der passer til den nuværende sæson.

Hos Miinto er vi vilde med danske brands, særligt når de formår at bibeholde den høje kvalitet uden at gå på kompromis med smukke og detaljerede design. Deres kortsigtede kollektioner giver konstant fornyelse og bevægelse, og det ser vi i dén grad ske i kollektionerne fra A-VIEW hver eneste gang. 

Her på siden finder du vores udvalg af de skønne kjoler fra A-VIEW. Du finder kjoler, der både er korte, lange, spraglede, simple og alt derimellem, så der er med garanti en kjole eller to for lige netop dig.


Historien om A-VIEW


A-VIEW-kjoler er ikke en gammel klassiker på markedet. Tværtimod er der tale om et dansk brand, der startede for bare få år siden, men som allerede har vist deres værd og skabt en plads i modebranchen. Brandets vision er at designe tøj til kvinder med udgangspunkt i den holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå smukt og trendy klædt. Kvinder skal føle sig selvsikre, smukke og unikke i det tøj, som de vælger, og derfor vægtes alsidigheden højt i alle deres kollektioner. På den måde kan kvinder selv sætte et præg på deres personlige stil, og A-VIEW-kjoler er nemme at style med både andre items og accessories.

Samtidig værner A-VIEW om kvalitet, og de mener, at hele forskellen ligger i de små detaljer. Derfor er alle styles gennemtænkt ud til fingerspidserne, og det ser man tydeligt i de kollektioner, som de præsenterer. De leger med mønstre, forskellige snit, farver og finurlige detaljer, og de forstår at forene leg, liv og tidløshed i alle deres kjoler. 


En kjole til enhver anledning


Mange oplever, at de vælger forskellige brands til forskellige formål. Måske har du et brand, som du altid kigger efter hos os, når du skal finde en kjole til fest, og et andet brand, når du skal finde årets sommerkjoler. Men med kjoler fra A-VIEW har du mulighed for at finde det hele fra ét og samme brand. Deres stræben efter alsidighed er tydelig at se i deres kollektioner, hvor de får skabt en rød tråd gennem deres stil, men samtidig er der stor variation i de forskellige design.

I vores sortiment af A-VIEW-kjoler finder du en kjole til båden festen, sommerdagene og hverdagen på kontoret. Du finder alt fra pailletter, satin og pufærmer til slå-om-kjoler og den uundværlige sorte kjole. Kjolerne er både mønstrede og legende, men du finder også de helt enkle og ensfarvede kjoler, der giver dig plads til, at du selv kan style din A-VIEW-kjole lige efter dine ønsker.


Masser af legende detaljer på A-VIEW-kjoler


Starter vi med de mere legende kjoler fra A-VIEW, er der skruet op for pufærmer, mønstre og spændende materialer. Her finder du nemlig både ekstravagante og sprudlende kjoler, der er fulde af fest og liv. Her får kjolen lov til at være det bærende element i dit outfit, og du kan nemt bruge den til de festlige anledninger, hvor du både vil føle dig smuk og cool. 

Her finder du blandt andet mønstrede kjoler i et mere stift materiale, der giver underdelen et løftet look, som er helt perfekt med et par stiletter eller et par chunky støvler. Du finder også festkjoler med store pufærmer og masser af farve, hvor netop materiale og farve i kombination med hinanden skaber unikke kjoler, som med garanti vil skabe blikfang og være en stor succes for aftenen.


Hverdagskjoler med et touch


A-VIEW-kjoler er ikke kun fest og farver. Der er nemlig også mere klassiske styles og sommerkjoler med enkle mønstre og skønne farver. Du finder blandt andet længere kjoler med korte og lange ærmer, som du nemt kan bruge sammen med et par sneakers eller over et par bukser. Her får print også lov til at pynte på kjolerne fra A-VIEW, som giver kjolerne deres helt eget udtryk.

Du finder også forskellige modeller af den enkle kjole med V-hals, som du kan bruge over en T-shirt. Den er cool, rå og har masser af kant, og du kan style den på mange forskellige måder, alt efter hvilket udtryk du ønsker at gå med. Derudover er der sommerkjoler i mange forskellige varianter. Du kan vælge en lang og løs kjole med elastik over brystet, som giver en smuk figur, og hvor sommerblomster, prikker eller farver får lov til at skabe et fantastisk design. Du finder også skjortekjoler, der er den perfekte blanding mellem hverdagskjolen og klassiske karaktertræk.


Shop A-VIEW-kjoler hos Miinto


At finde de perfekte kjoler er ikke nogen nem opgave. Ofte handler det om at finde et brand, der holder en stil, som tiltrækker dig, og som passer til din garderobe. Med kjoler fra A-VIEW får du design med masser af variation og diversitet, og der bliver åbnet op for en legende verden, der går forrest, når det kommer til at værne om de afgørende detaljer. Kvaliteten er altid i top, og A-VIEW sørger for at holde sig opdateret gang på gang, så de hele tiden kan være på forkant med det modebillede, som vi ser i dag.

Hos Miinto har vi selvfølgelig samlet et stort udvalg af de mange smukke kjoler fra A-VIEW. Her er der noget til enhver anledning, og kjolerne kommer til priser, som langt de fleste kan være med på. Derfor er der også en god anledning til måske at smide en ekstra kjole i kurven, og vi tør godt at love dig for, at du kommer til at eje mange A-VIEW-kjoler i fremtiden, når du først har købt den første af slagsen. Gå på jagt lige her, og find dine favoritter.

Ryd alle filtre

A-View

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.