Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Kjoler
Back

Kjoler fra Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er noget helt særligt, når vi taler om dansk mode. Siden 1999 er vi blevet beriget med fashion forward-kollektioner, der giver kvinder muligheden for at have det sjovt med deres personlige udtryk. Derfor byder kollektionerne også på styles, der kan bruges på lige præcis den måde, du foretrækker.

Vi er selvfølgelig vilde med det danske brand, og derfor har vi samlet et sortiment af Baum und Pferdgarten-kjoler. Her finder du moderne klassikere, ekstravagante kjoler og store pufærmer. Fælles for alle kjolerne er, at du får lov til at fortælle din helt egen historie.

En københavnsk perle i mere end 20 år

I 1999 besluttede Rikke Baumgarten og Helle Hestehave sig for at skrive sig ind i den danske designhistorie. Her så Baum und Pferdgarten nemlig dagens lys for første gang, og det blev med en klar vision. De ville designe kollektioner til stærke kvinder, der ville klæde sig på deres helt egen måde.

I dag har det resulteret i mange eftertragtede kollektioner, der rummer fantastiske print, kvalitetsmaterialer og fængende farver. Brandets identitet kan beskrives som tidløs, eksklusiv og uventet, hvilket tilsammen giver unikke kollektioner, du ikke finder andre steder.

Det gælder også for de mange kjoler fra Baum und Pferdgarten, du finder her på siden. Bag hver eneste kollektion ligger ambitiøse kræfter og kreative hjerner, der altid forsøger at forny og udforske mod og idéer.

Baum und Pferdgarten-kjoler giver dig det ekstra, du drømmer om

Baum und Pferdgarten mestrer designkunsten på en ekstravagant og unik måde. Med Baum und Pferdgarten-kjoler hersker der ingen tvivl om, at professionalisme og sans for detaljen gør kjolen til noget ekstra særligt.

Sortimentet af kjoler fra Baum und Pferdgarten spænder over nogle af de stærkeste tendenser, og brandet tør at skrue op for volumen og strukturer. Du finder voluminøse kjoler med struttende skørter og tunge fald, der er det hotteste på markedet lige nu. Du kan også springe på en Baum und Pferdgarten-kjole med tern, pufærmer eller tyl.

For alle Baum und Pferdgarten-kjolerne gælder det, at der er tænkt over enhver detalje. Du finder særlige prints og klassiske snit, som giver moderne og tidløse kjoler, der kan bruges sæson efter sæson. Du vil også se, at mange mønstre og print går igen i forskellige design. Det giver dig mulighed for at finde en rød tråd i din stil eller blot forelske dig i et bestemt mønster og få mulighed for flere forskellige kjoler.

Køb din Baum und Pferdgarten-kjole hos Miinto

Baum und Pferdgarten er det, vi kan kalde for luksus og designkvalitet fra øverste hylde. Intet er overladt til tilfældighederne, og med Baum und Pferdgarten-kjoler får du et legende og levende univers, der klæder dig godt på. Med den store diversitet i udvalget får du en unik mulighed for at sammensætte den perfekte garderobe.

Hos Miinto finder du et flot sortiment af de mange smukke Baum und Pferdgarten-kjoler. Du finder lange kjoler, korte kjoler og alt midt imellem. Shop løs lige her, og find frem til den stil, du går og drømmer om.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

96 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1