Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Kjoler
Back

Kjoler fra Part Two

Når det kommer til feminine snit, mageløse materialer og absolut ingen kompromiser, er Part Two et brand, der ligger helt i toppen. Det danske modehus, der blev etableret tilbage i 1986, værner om de skandinaviske traditioner og det moderne udtryk, hvor materialer og detaljer er nøje udvalgt. Det giver dig kjoler med stil, og du kan klæde dig på lige efter din smag.

Vi har samlet et stort udvalg af smukke kjoler fra Part Two for at gøre det nemmere for dig at få den garderobe, du drømmer om. Det klassiske look og de skandinaviske noter er klare karaktertræk ved de mange skønne kjoler, hvor forskellige materialer får lov til at leve deres helt eget liv på rette vis.

Mere end 35 år med Part Two

Der er ikke mange brands, der kan hamle op med den historie, som Part Two har fået sig. De har skrevet sig ind i historien og eksisteret i mere end 35 år. Hele vejen igennem har den skandinaviske designtradition været til stor inspiration, og de giver kvinder muligheden for at klæde sig smukt på.

Gennem tiden er Part Two kun vokset, og i dag finder du både elegante styles og muligheden for det mere afslappede look. Troen på det tidløse og moderne er blevet bragt til live i de smukke Part Two-kjoler, hvor du får alt i samme pakke. For her kan du være helt sikker på, at dine kjoler holder sæson efter sæson.

Samtidig har brandet bidt sig fast, når det kommer til at styrke verden og sørge for en bedre og sundere produktion. Ved hvert eneste design ligger der mange tanker bag, der sikrer dig den mest bæredygtige produktion, og hvor gode vilkår hele vejen igennem er en topprioritet.

Part Two-kjoler til alle kvinder

Der hersker ingen tvivl om, at sortimentet her på siden omfavner alle typer af kvinder. Helt fra det elegante og feminine til det rå og ærlige design. For der er meget at byde på.

Du finder forskellige hverdagskjoler af de mere grove materialer. Her kan vi nævne læder og denim, der giver dig mulighed for det mere sporty og afslappede udtryk. Er du mere til de klassiske snit og bløde materialer, finder du også et væld af korte og lange kjoler med god plads og i bløde farver.

Hvis du drømmer om print og blomster, finder du også dét her i sortimentet. Klæd dig i sommerens varme farver eller spring i en kjole med fine detaljer og smukke blomster. Og så er der selvfølgelig også de helt skarpe aftenkjoler, som med garanti vækker opsigt.

Køb dine kjoler hos os

Vores udvalg af Part Two-kjoler giver dig en unik mulighed for en alsidig garderobe, hvor du kan klæde dig på efter dagen og humøret. Det giver god anledning til at vælge flere forskellige kjoler, fordi de hver især kan noget helt særligt. Så gå på jagt i vores store udvalg af de fineste kjoler fra Part Two og vælg dem, du forelsker dig i.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

244 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3