Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Nederdele fra Neo Noir

Nederdele er der nok af. Udfordringen ligger i at finde en nederdel, der passer til lige netop dig. Det giver Neo Noir dig heldigvis muligheden for med deres mange fantastiske nederdele. Her finder du alt fra den korte sag til en nederdel med lidt mere længde. Materialer, farver og mønstre varierer, og det elsker vi hos Miinto. Det giver os nemlig muligheden for at tilbyde noget til alle kvinder.

Det danske modehus har siden 2012 leveret design af topkvalitet. De har en helt særlig evne til at forene de klassiske snit med behagelige pasformer, lag og bløde stoffer, der bare gør det lidt bedre at være iklædt en nederdel fra Neo Noir både sommer og vinter.

Vi har sørget for at samle et stort udvalg fra det danske modebrand lige her på siden. Du finder alverdens forskellige modeller, så du uden tvivl kan finde én eller flere modeller, du bliver nødt til at få hjem til dig. Det er nemlig okay at have flere Neo Noir nederdele derhjemme.

Dansk design med sans for detaljen

Neo Noir har efterhånden fundet sin plads i tusindvis af garderober landet over. Det er der også god grund til, for her er der blevet skabt et modebrand, der rammer direkte ind i tidens største tendenser. Det gælder også, når vi taler om nederdele fra Neo Noir, der alle kan noget særligt hver især.  

Det er især detaljen, der gør deres designs til noget særligt. For kigger vi på deres nederdele, finder du først og fremmest både de korte og de lange. De korte finder du i forskellige lag-på-lag-modeller med bred elastik i livet og spækket med flotte blomsterprint eller smukke farvenuancer. Og er du mere til den lange nederdel fra Neo Noir, kan du også her vælge blandt mange forskellige design. Du får en slå-om-nederdel, leoprint, knapper og flæser – for blot at nævne nogle af mulighederne.

Komfort med knald på i en nederdel fra Neo Noir

Hvad end du er til det ene eller det andet, kan du uden tvivl finde en nederdel for dig. Du kan også ende med at blive endnu mere forelsket i de danske silhuetter, fordi komforten er sat i højsædet. Med bløde tekstiler og lette materialer er der rig mulighed for at springe i en nederdel i løbet af sommeren og nyde det gode vejr. I løbet af vinteren kan du også nemt trække i et par nylonstrømper og en chunky strik, så du kan få brugt din nederdel hele året rundt. 

Hos Miinto finder du et stort udvalg af nederdele fra Neo Noir, og du behøver ikke vælge én favorit. Du kan vælge alle dem, du gerne vil have derhjemme, for du får dem alle til suveræne priser. Brug dem til hverdag, smid et par stiletter på, og dans natten tynd i din nye nederdel, eller brug den til særlige anledninger. Vi sørger selvfølgelig for at sende det hele hjem til dig inden for få hverdage, og det gælder lige meget, om du kun køber én Neo Noir nederdel, flere modeller eller tøj fra flere forskellige brands.  

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

31 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1