Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

REGNJAKKER FRA RAINS

Enhver dansk kvinde har brug for en fashionabel og funktionel regnjakke i sin garderobe. Vi bor trods alt i et land, hvor der hvert år falder omkring 800 mm regn, og det sætter nogle krav til vores regntøj. Du kan heldigvis finde et stort udvalg af lækre og funktionelle Rains-regnjakker her hos Miinto. Lad dig inspirere af de mange regnjakker fra det anerkendte, danske brand Rains, og se det store udvalg her på siden.

Det danske brand Rains tager netop højde for Danmarks unikke udfordringer i udformningen af deres regntøj. Brandet kombinerer nemlig skandinavisk design med praktisk funktionalitet, og det resulterer i moderigtigt regntøj, der holder dig tør og varm i det danske vejr. Det tidløse design betyder samtidig, at regnjakker fra Rains kan bruges af enhver kvinde i enhver alder.

Hos Miinto fører vi et stort og varieret udvalg af Rains-regnjakker til kvinder, og du finder alt fra kropsnære Rains-regnjakker til oversize-jakker i stilfuldt og moderne design. Alle Rains-jakker har fx et vandsøjletryk på over 4000 mm, og det betyder, at du forbliver tør, uanset hvilket vejr du begiver dig ud i. 

Meget Rains-regntøj er produceret ud fra et unisex-design, men der er også en del regnjakker, som er produceret specifikt til kvinder. Her får du et lækkert, tidløst design med rene linje og et enkelt udtryk samt lækre detaljer, der fremhæver den kvindelige figur, så dit outfit spiller, selv når du render rundt i regnen.


Rains-regnjakkens historie


Det danske brand Rains blev grundlagt i 2012 i Aarhus og har siden da produceret alt fra regnjakker til regnbukser, tasker og punge samt andre regntætte accessories. Målet har fra starten været at skabe regntøj og accessories, der genfortolker det klassiske regntøj i en ny, funktionel, skandinavisk og minimalistisk stil. 

Det betyder stilrent regntøj, der sagtens kan klare det danske vejr, og som samtidig gøres til en integreret del af dit outfit. Det har også betydet, at Rains siden den spæde begyndelse har åbnet butikker over hele verden. Nu tæller deres butikker ikke kun byer som København og Aarhus, men også London, Paris og New York. 

Rains-regnjakkers lækre design og eksklusive fokus på komfort og funktionalitet er altså anerkendt internationalt. Når du køber en regnjakke fra Rains, er du derfor garanteret en jakke i den højeste kvalitet og med den flotteste stil.


Utallige stile og modeller sikrer dig den perfekte regnjakke


En regnjakke fra Rains kommer i utallige stile, længder og farver, men fælles for dem alle er de enkle linjer, der giver et rent og minimalistisk udtryk. Derudover får du med en Rains-regnjakke en utroligt funktionel jakke, som er fyldt med lommer, regntætte lynlåse og ventilationshuller, så du ikke ender med at svede i din Rains-regnjakke. 

Rains har især stort fokus på din komfort, og derfor er alle regnjakker lavet af et superlækkert og åndbart materiale, så du netop ikke kommer til at føle, at du befinder dig i et drivhus. Materialet og de mange ventilationshuller sikrer, at din hud altid kan ånde optimalt, og det sikrer din komfort.

En anden ting, som Rains har stort fokus på, er regnjakkernes farver. De klassiske, sorte Rains-regnjakker finder du selvfølgelig et stort udvalg af hos Miinto, men du finder også et stort udvalg af flotte regnjakker i alle tænkelige farver fra grøn og hvid til babyblå og rød. Det giver dig de bedste muligheder for at finde lige præcis den regnjakke, der passer bedst til din personlige stil.

Samtidig har du også mulighed for at finde både lange og korte regnjakke samt parkaer i regntæt materiale fra Rains. Vil du gerne gå all in på Rains, kan du altid kombinere en Rains-regnjakke med en taske, en pung eller handsker fra Rains. Alt dette finder du også her how Miinto, og i sand Rains-stil er alle accessories selvfølgelig også vandtætte.


Rains-regnjakker til kvinder


Siden Rains først begyndte at lancere kollektioner, er der kommet regnjakker til, som er specifikt lavet til kvinder. De fleste Rains-regnjakker er nemlig lavet med et unisexdesign, som passer til både mænd og kvinder, men hos Miinto finder du også dedikerede kvinde-Rains-regnjakker. 

De er fx lavet med justerbar elastik i taljen, så regnjakken netop fremhæver den kvindelige silhuet, og det giver ekstra eksklusivitet til den klassiske regnjakke. Væk er den uformelige teltdug. I stedet får du en regnjakke, der ikke bare ser fantastisk ud og komplimenterer dit outfit, men som også fungerer optimalt i det danske regnvejr. Ligesom med alle de øvrige modeller er disse Rains-regnjakker til kvinder lavet med et vandsøjletryk på over 4000 mm. 

Rains har i de seneste år også haft stort fokus på danskernes modetrends, og de er derfor begyndt at producere regnjakker i alle mulige farver. De lyser fantastisk op i det triste og grå regnvejr, og det understreger virkelig din personlige stil, når du tager en gul, rød eller babyblå Rains-regnjakke på.


Regntøj er et must i det danske vejr


En regnjakke er ofte nok, når du skal ud i det våde, danske vejr, men har du brug for et par Rains-regnbukser finder du dem også her hos Miinto. Også regnbukser fra Rains er designet med ventilationshuller, elastiske åbninger og regntætte lynlåse.

Det gælder for alt regntøj fra Rains, at det har et vandsøjletryk på over 4000 mm, hvilket betyder, at din regnjakke kan modstå stort set alt slags regnvejr, før regnen gennembryder regnjakkens materiale.


Varieret udbud af regnjakker i alle størrelser og farver


Hos Miinto sørger vi for at holde et stort sortiment af Rains-regnjakker til kvinder, og vi sørger også for konstant at opdatere vores sortiment med de nyeste trends og styles. Det giver dig de bedste muligheder for at finde et væld af forskellige Rains-regnjakker i forskellige størrelser, design og farver. Du får derved det bedste udvalg og de bedste muligheder for at finde lige præcis den model, der passer din personlige stil bedst.

Bliv inspireret af de mange forskellige Rains-modeller her på siden, og ræk endelig ud til vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp eller har nogle spørgsmål. Vi sidder klar på telefon 88 80 86 86 mellem 8-22 i alle hverdage. Du kan også få fat på os via vores livechat, hvor vi sidder klar hele døgnet.

Ryd alle filtre

Rains

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.