Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BIRKENSTOCK PÅ TILBUD

Birkenstock har længe været en populær sko, der udover at være fed og stilfuld også er superpraktisk og behagelig. Skoene kan styles til ethvert outfit for at give et mere afslappende og sommerligt look. Med et par Birkenstock-sandaler får du et funktionelt stykke fodtøj, der er støbt efter din fod, men som også er en del af moden året rundt. Browse igennem siden for at finde gode tilbud på Birkenstock i forskellige styles og farver.

Sandalerne er lette at hoppe i, hvad end du skal en tur på stranden, i haven eller gå en tur på en skøn sommerdag. Det vil være synd at snyde dig selv for at dyppe tæerne i vandet på jeres aftentur til stranden, næste gang I er i sommerhus. Med de rette Birkenstock-sandaler kan I begge nemt hoppe ud af sandalerne for at mærke vandets temperatur, inden I sætter jer til at nyde solnedgangen.


Birkenstock laver sandaler til enhver


Birkenstock-sandaler fås i et hav af varianter og passer til alle, der gerne vil gå i godt, praktisk og moderigtigt fodtøj. Du finder ikke en bedre sandal, der sidder lige så godt på foden som en Birkenstock, og som er lige så velegnet til langt de fleste formål. Det kan være, du blot skal bruge sandalerne som en erstatning for hjemmesko i sommerhalvåret, eller måske leder du efter en anvendelig og komfortabel sko, når du skal i sommerhuset eller i kolonihaven. 

Uanset hvor eller hvornår du planlægger at bruge dine Birkenstock-sandaler, kan du være sikker på, at dine fødder bliver godt behandlet. Det gælder naturligvis, om du køber sandalerne til fuld pris, eller om du er heldig at finde et par Birkenstock her på tilbud.

Sandalerne er også en lækker gave til én, der bruger meget tid i sin have, eller til én, der værdsætter frihedsfølelsen ved at par lette sandaler. Det er virkelig nemt at arbejde i haven med et par lette sandaler, som ikke vejer for meget eller generer dine fødder.


Find det gode tilbud på Birkenstock-sandaler til mænd og kvinder


Hos Miinto har vi et bredt udvalg af Birkenstock-sandaler på tilbud, så du kan vælge den type, du bedst kan lide. Du kan vælge forskellige farver og materialer og skabe dit helt eget look.  Find din favoritsandal på tilbud, og nyd det sidste af sommeren med en lækker sko, der aldrig går af mode. 

Her på siden kan du filtrere efter pris, størrelse og farve for at finde den Birkenstock-sandal, der passer bedst til dig og din fod. Vælg en variant med justerbare remme i en moderigtig farve, f.eks. Arizona-modellen, eller prøv den farverige Franca-model for et mere feminint look. Skal det være endnu mere praktisk? Så prøv Gizeh-sandalen, der med sit klip-klap-lignende look er perfekt til strandturen eller til havearbejdet. 

Langt de fleste modeller passer både til mænd og kvinder, men der er enkelte modeller, hvor du skal være opmærksom på, om de er særligt designet til mænd eller kvinder. Det kan typisk ses på størrelsen, som varierer fra model til model.


Den perfekte all-in-one-sandal


Det smarte ved Birkentock-sandalerne er, at de kan bruges til et hav af forskellige lejligheder, både til indendørs og udendørs brug. Bliv rejseklar med et par fede Birkenstock fra Miinto, så du ubesværet kan gå på græs, i sand eller grus med et par praktiske og smarte sandaler. De er lette at have uden på sokkerne på flyveturen, fordi de let kan tages af og på. 

Skal du ud at rejse, er Birkenstock-sandaler også et oplagt valg af fodtøj, som ikke strammer unødvendigt, når dine fødder skal igennem en lang flyvetur. Desuden er de perfekte til en ferie sydpå, da de er nemme at have i tasken og behagelige til selv en lang gåtur. Sandalerne kan også passe til langt de fleste sommerlooks, hvad end det gælder en tur på stranden, hvor de hurtigt ryger af i sandet, eller om dig og din partner skal tilbringe lange sommeraftener med at trave op og ned langs strandpromenaderne.

Du får en kvalitetssandal, der holder længe, og som er yderst anvendelig i både hverdags- og arbejdssituationer, men også ved festlige lejligheder eller ture og rejser. Giv dine fødder luft og frihed med denne trendy og lette Birkenstock-sandal – så er du klar til alverdens situationer, både indendørs og udendørs.


Find din favorit-Birkenstock på tilbud hos Miinto


Der er frit valg af alle Birkenstock-sandalerne her på siden, og tilbuddene skifter hele tiden. Besparelserne starter gerne ved 10 %, og herefter bliver tilbuddene blot bedre og bedre. Lad dig blot friste af mere end ét par behagelige sandaler – måske du foretrækker at have et par stående fast i sommerhuset, et par til at have på i haven og et par, når du bare vil nusse rundt derhjemme i komfortabelt fodtøj. Du bør nemlig aldrig gå ned på komfort for dine fødder – for det er trods alt dem, der skal bære dig gennem alle ugens dage.

Dine fødder fortjener at blive forkælet med det bedste fodtøj, og vælger du et par Birkenstock-sandaler, som ovenikøbet kan fås på tilbud her hos os, vil dine fødder takke dig for det. Snup et af de gode tilbud på Birkenstock-sandaler- og sko hos Miinto, og opnå fri fragt ved køb over 499 kr. Du har desuden mulighed for at sende en vare retur indenfor 14 dage efter dit køb - så har du altid mulighed for at prøve skoene på derhjemme og blive sikker på din størrelse og pasform. 

Shop forskellige Birkenstock-sandaler hos Miinto, og lad dig inspirere af de forskellige farver og pasformer. Find din favorit i dag, og benyt dig af de gode tilbud, mens de er der. Dine fødder vil se frem til at blive forkælet med komfort og velvære, som Birkenstocks kvalitetssandaler er garant for. Vores alsidige udvalg af tilbud på Birkenstock her på siden udskiftes hele tiden med både nyere og ældre modeller – men vent ikke for længe med at bestille netop det par, du forelsker dig i. Der er nemlig tale om udsalgsvarer, og hvis du ikke selv slår til, er der med garanti andre, der gør det. 

Ryd alle filtre

Birkenstock

Udsalg

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.