Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SNEAKERS FRA NEW BALANCE

New Balance er et attraktivt og kendt brand til dig, som elsker lette og sporty sko. Blandt sortimentet er der både sneakers til ham og hende i mange forskellige afskygninger. New Balance-sneakers er generelt kendt for at være lette sko, som har et casual og enkelt look uden at skabe for meget blikfang. New Balance har også været ét af de førende brands på markedet, når det kommer til at designe flotte løbesko i høj kvalitet.

Gennem de sidste mange år har New Balance haft fokus på at designe sportssko, der giver den mest optimale funktion, og som kan bruges i flere forskellige henseender. Du får derfor ikke blot sko i flot design, du får også topkvalitet og en eminent komfort i New Balance-sneakers, som på ingen måde generer og giver udfordringer. Skoene er skabt ud fra sportatleters behov og præferencer til sportssko, som senere har udviklet sig til også at være sneakers.


Historien om New Balance-sneakers


Det hele startede tilbage i 1963, hvor New Balance lancerede Trackster i England, der som den første sportssko nogensinde var blevet videnskabeligt testet. Tracksters var egnet til løb og specifikt designet til sport. Bag brandet stod William J. Riley, og i 1927 kommer partneren Arthur Hall til i firmaet.

Dette blev starten på New Balance-sneakers’ eventyr og udvikling, som de har været igennem de sidste mange år. De har gennem tiden formået at producere ikoniske sneakers og tøj til en række ambitiøse og professionelle atleter. Derudover er det værd at bemærke, at New Balance har eksistereret i mere end 100 år, og derfor er de også blevet en af de største sportsfabrikanter i verden.

I dag er New Balance fortsat et populært brand, som størstedelen kender til. Det skyldes blandt andet de ekstraordinære sneakers, som er blevet et fast inventar i garderoben hos mange. I dag bliver virksomheden ledet af Jim Davis, og mærket udbyder fortsat sneakers og tøj. Enkelte styles i sortimentet er specialiseret til sportsgrene som fodbold, basketball og cykling. Fællesnævneren for New Balance-sneakers er, at du får en høj komfort og stabilitet uden at gå på kompromis med designet.


Sneakers for enhver smag


Uanset om du er kvinde eller mand midt i tyverne eller fyrrerne, tilbyder New Balance sneakers til alle aldre og smage. De ikoniske sneakers er æstetiske og fås i forskellige bredder, så de kan bæres af mange forskellige fødder. Hos Miinto er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt sortiment af sneakers for enhver smag fra New Balance.

Udover at skoene fitter fantastisk og samtidig er æstetiske, er de også lette at bære. De forskellige kollektioner er sæsonprægede og har et cool look, der adskiller sig fra kollektion til kollektion. Gå på opdagelse i vores sortiment fra New Balance, og find dine favorit-sneakers. Det er op til dig, om dine sneakers fra New Balance skal være det bærende element i dit outfit, eller om de tværtimod skal nedtone outfittet. Tjek de forskellige modeller ud på siden, og lad dig inspirere af finurlige detaljer og skønne farver, når du skal finde dine nye sneakers.

Ryd alle filtre

New Balance

Side 1 Af 13

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.