Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

BÆLTER FRA OFF-WHITE

Brandet Off-White blev etableret i 2013 af Virgil Abloh med inspiration i streetwear, kunst, musik, luksus og arkitektur. Med Virgils designstudie i Milano er Italiens historie og håndværk en stor del af sjælen i Off-White. I dag er det designeren Ibrahim Kamara, der står bag det elskede brand, som mange kendte mennesker kan blive spottet i både til hverdag og The Met Gala i New York City. 

Ud over de mange kendte stjerner, der har været spottet i det luksuriøse brand som Travis Scott, Drake og Jenner-søstrene, ses Off-White også mere generelt i modebilledet, hvor mange, både mænd og kvinder, har taget brandet til sig med stor kærlighed. 

Selvom brandet på en og samme tid udstråler design, som både kan være ekstravagant og simpelt, er der ingen tvivl om, at leder du efter enkle statement pieces til at spice dit outfit op, finder du det helt sikkert blandt Off-Whites design. Et Off-White belt er et perfekt accessory til at tilføje ekstra kant til dit outfit – uanset begivenheden. Blandt bælterne designet med Ibrahim Kamara i spidsen finder du her på siden mange muligheder for et Off-White belt i både innovative og tidløse design. 


When you need something extra – Off-White belt


Moden har aldrig været så fri, som den er nu. Mønstre, farver og teksturer bliver frit blandet på kryds af outfittet – og nye inspirerende looks bliver til. Om du ønsker at gå full-on ekstravagant eller give ekstra dybde til din stil, vil et bælte fra Off-White kunne hjælpe dig med dette. Her finder du et nyt tag på det klassiske bælte, og du kan nemt lade din personlighed komme fuldt til udtryk. 

Med et Off-White belt kan du give dine bukser et nyt udtryk – uanset hvilken stil de har. Ønsker du at tilføje noget ekstra til hverdagsbukserne, kan du med stor fordel tilføje et bælte fra Off-White og løfte et ellers almindeligt denimlook. Her er det ikke kun farver og teksturer i bælterne, der er prøvet grænser af med, men også selve lukningen, som kan give et nyt og fashionabelt tvist til dine bukser. 

Elsker du at gå forrest med moden og måske endda være trendsætter? Med et Off-White belt får du netop mulighed for dette. Som et innovativt brand, der ikke er bange for at teste spændende design af, kan du altid være sikker på at finde nye tiltag på moden hos Off-White. Deres bælter byder ikke bare på et eller to nye design, men du finder en masse forskellige muligheder, så du samtidig også nemt kan finde noget, der passer ind i din stil. 


Bælter til den rå stil


Selvom man helt selv kan mixe og matche sine bælter med bukser, bluser, skjorter – ja, sågar sko, som man ønsker, og du også vil kunne tilføje et Off-White belt til et pænere, mere konservativt look for at give det mere kant, vil bælter fra Off-White passe helt perfekt til dig, som er vild med streetwear.

Inspirationen, da Off-White blev etableret, var netop fundet i blandt andet streetwear, musik og arkitektur, som også afspejles i designet fra brandet i dag. Er du derfor vild med den mere afslappede stil, som har sin inspiration i gadebilledet, vil et Off-White belt helt sikkert blive dit nye favorit-accessory. 

Oftest ser man de mere klassiske bælter til jakkesættet og de mere fine outfits – men hvorfor nøjes, når du kan gå full-on på din stil? Det lader Off-White dig gøre med sine bælter, så du kan skinne igennem med din personlighed i dit tøj i enhver detalje – selv i dit bælte. 

Farver med Off-White

Ud over at Ibrahims design byder på trendsættende tekstiler og mønstre, finder du også spændende farver blandt Off-Whites bælter. Med et Off-White belt kan du gå den mere klassiske vej med den sorte farve og stadig opnå det perfekte street-look med det mere rå og edgy design. Hvis du derimod ønsker at eksperimentere med andre farver, finder du også bælter, som giver mulighed for dette. 

Sammensætning af forskellige farver er blevet mere populært gennem årene, og det ser ud til, at farver er kommet for at blive. Off-White byder op til at lade kreativiteten få frit løb, hvor du selv kan mixe og matche farverne i dit bælte med farverne i dine bukser. 

Mix eksempelvis et par mørkegrønne cargobukser med et bredt, gult Off-White belt, eller føj dit bælte med en anden frisk farve til et par denimbukser for at pifte hverdagsoutfittet op. At brandet med Ibrahim som hoveddesigner tilbyder flere forskellige farver og teksturer i deres bælter, gør, at du nemt kan få det sidste touch på dit outfit, som binder det hele sammen. 


Et bælte med fokus på ansvarlighed


Når det kommer til modebranchen, taler vi mere og mere om den ansvarlighed, som vi i modebranchen bør tage for at passe på vores miljø. Det vægter vi højt hos Miinto. Vi kæmper derfor for at bringe overforbruget ned ved ikke at have vores egne lagre, men samarbejde tæt med en masse udvalgte modebutikker. 

Når du bestiller et Off-White belt fra vores store kollektion, vil du få det tilsendt fra et af vores samarbejdspartneres lagre. På den måde spørger vi ikke de brands, som du finder her hos Miinto, om at overproducere, samtidig med at de modebutikker, vi samarbejder med, ikke ligger inde med for mange varer på deres lagre, hvilket derved også er med til at nedkæmpe det store spild, der er i modebranchen. 

Ved at købe dit Off-White belt hos Miinto får du altså mulighed for at prøve forskellige variationer af det bælte, du ønsker, til alle de outfits, du tænker at bruge det til, hjemme i dine egne hyggelige omgivelser. På den måde sikrer du at vælge det rette bælte, som du vil få glæde af i mange år, samtidig med at du hjælper os med at nedbringe overforbruget i tøj, sko, tasker og accessories. 

Leder du efter et specifikt bælte fra Off-White, eller ønsker du at prøve nogle forskellige for at finde det rette? Se vores store udvalg herunder, og find det rette bælte til dig.

Ryd alle filtre

Off White

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.