Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERRETRØJER

En trøje er et uundværligt item i enhver mands garderobe, og man kan sagtens bruge mere end en af slagsen. En trøje kan bruges til enhver anledning, og hos Miinto har vi samlet et kæmpe udvalg af forskellige trøjer, som varierer i design, farver og detaljer. På den måde kan du være helt sikker på, at der er noget for enhver smag og for enhver type mand.

Trøjer er blevet fast inventar i de fleste modebevidste mænds garderober og er derfor et musthave, og det er en investering, du ikke vil fortryde. Du får lækre materialer og unikke design i vores store udvalg. Det giver dig mulighed for at finde trøjer til herrer, der kan passe ind i din stil og garderobe. En trøje er nemlig ikke bare en trøje. Det er meget mere end det.

Så gå på jagt i vores store udsalg lige her på siden. Du finder flere end tusind forskellige brands på vores side, og en stor del finder du også i vores sortiment af trøjer til herrer lige her.


Styl din trøje med din nuværende garderobe


Hos Miinto elsker vi herretrøjer, og det er der en god grund til. Ethvert outfit har en række items, der er uundværlige. Og hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du kan style dit outfit på et væld af forskellige måder, men med den samme trøje? Det kan du med en trøje, der er et statement i garderoben.

Hele fidusen ligger i, at du kan bruge din trøje på både forskellige måder og i forskellige sammensætninger. Det giver en god anledning til at hive hele garderoben ud og kombinere gammelt og nyt på mange forskellige måder.

Du kan style din trøje med et par jeans, sneakers og en cowboyjakke for et cool og casual look, som kan bruges til arbejde, eller du kan style den med et par chelsea-boots og en fin jakke for et mere elegant look.


Trøjer er for alle, og du får et væld af muligheder


Trøjer kan dække over alt fra pullovere til hættetrøjer, og denne produktkategori bugner af lækre trøjer fra nogle af modebranchens største brands med både danske såvel som internationale brands. Du finder blandt andet Bruun & Stengade, Diesel, Fred Perry, Hilfiger Denim, Jack & Jones samt mange flere fede mærker.

Er du mere til de eksklusive brands, kan du også finde KENZO, Gucci og Balenciaga – for blot at nævne nogle få af de mange brands, vi tilbyder dig lige her på siden. Vores store og mangfoldige udvalg rummer alt inden for trøjer, pullovere, sweatshirts, cardiganer, hættetrøjer og strikvarer i alverdens farver og design – men ikke desto mindre er alle produkter synonyme med et unikt look såvel som høj kvalitet. 


Find din egen stil


Herretrøjer var før i tiden kendt som den klassiske pullover i enten sort eller grå. Sådan lyder historien ikke mere. For den klassiske model er bare én af de mange muligheder, du har i dag. For når det kommer til mønster, farver og pasform, kan du lege med det på din helt egen måde. Det er netop her, hvor en herretrøje kan meget andet end blot at være din bedste ven på de kølige dage.

Du kan vælge et mere oversizefit med en sweatshirt eller strik, hvis du vil finde en god trøje til hverdagen. Der er også mange herrer, der vælger en trøje, som kan bruges til begge dele. Det er her, hvor din garderobe kommer dig til gode. Den giver dig nemlig et væld af kombinationer, som kan skabe forskellige looks til både hverdag og til festlighederne.

Farver er der også nok af. Er det sorte eller grå en tand for ensformigt, kan du springe på enten kulør eller print. Vælg den ikoniske løve fra KENZO, nyd godt af smukke logoer, eller lad Stone Island stå for detaljerne. Valget er dit.


Find et af landets største udvalg af herretrøjer lige her


Vores udvalg af trøjer er blandt de største i Danmark, og sammensætningen er meget varieret, og der tilføjes nye, smarte produkter hele året rundt, så du kan holde dig opdateret på de nyeste trends inden for modebranchen. Derfor kan man altid finde en moderigtig hættetrøje, pullover, cardigan eller sweatshirt i nedenstående udvalg af trøjer. 

Så hvis du er ude efter en lækker trøje, hvor kvaliteten er i top, er Miinto stedet for dig. Kender du på forhånd mærket på det produkt, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge for at finde lige præcis det item, du leder efter. Se hele vores udvalg lige her på siden.

Side 1 Af 251

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.