Fri fragt ved køb over 499,- | Udvidet retturret t.o.m. 15.01.2021
Udvidet retturret t.o.m. 15.01.2021
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG GRATIS RETUR FREM TIL 15/01-2021
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Mand Trøjer
Back

Herretrøjer

En trøje er et uundværligt item i enhver mands garderobe, og man kan sagtens bruge mere end en. En trøje kan bruges til enhver anledning, og Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af forskellige trøjer, som variere i design, farver og detaljer, så der er noget for enhver smag. Trøjer er blevet fast inventar i de fleste modebevidste mænds garderober og er derfor et must-have, og det er en investering du ikke vil fortryde.

Style din trøje med din nuværende garderobe

Trøjer kan dække over alt fra pullovere til hættetrøjer, og denne produktkategori bugner af lækre trøjer fra nogle af modebranchens største brands med både danske såvel som internationale mærker såsom Bruun & Stengade, Diesel, Fred Perry, Hilfiger Denim, Jack & Jones samt mange flere fede mærker. Derfor byder vores store og mangfoldige udvalg af trøjer på pullovere, sweatshirts, cardigans, hættetrøjer og strikvarer i alverdens farver og design - men ikke desto mindre er alle produkter synonym med et unikt look såvel som stor kvalitet. Du kan style din trøje med et par jeans, sneakers og en cowboyjakke for en cool og casual look, som kan bruges til arbejde eller du kan style den med et par chelsea boots og en fin jakke for et mere elegant look.

Vores udvalg af trøjer er blandt de største i Danmark, og sammensætningen er meget varieret, og der tilføjes nye, smarte produkter hele året rundt, så du kan holde dig opdateret på de nyeste trends inden for modebranchen. Derfor kan man altid finde en moderigtig hættetrøje, pullover, cardigan eller sweatshirt i nedenstående udvalg af trøjer. Så hvis du er ude efter en lækker trøje, hvor kvaliteten er i top, så er Miinto.dk stedet for dig. Kender du på forhånd mærket på det produkt du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det item du leder efter. Se hele vores udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

21728 resultater