Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

UNDERTØJ TIL MÆND

Mange mænd tænker ikke meget over deres undertøj, og er mere kun en nødvendighed hver dag. Dog er der alligevel krav til kvaliteten samt designet. Disse krav kan du regne med at få opfyldt hos Miinto. Undertøj til mænd har fået større fokus i takt med, at lavtaljede samt tætsiddende bukser til mænd blev populære. Miinto.dk bugner med trendy og komfortabelt undertøj til mænd i alle aldre, og produktsortimentet er kendetegnet ved stor mangfoldighed såvel som et væld af forskellige brands. Derfor kan du også finde alt hvad hjertet begærer i Miinto’s store udvalg.


Undertøj i kvalitet og moderigtigt design


Miinto.dk har samlet et unikt sortiment af undertøj såsom boxers, tights, briefes og tank tops som til fulde formår at opfylde alle krav til kvalitet, design og pris. Med lækkert undertøj kan du nemlig forkæle din krop, og føle dig lækker fra yderst til inderst. Miinto har et bredt produktsortiment med et væld af forskellige førende brands fra både ind- og udland såsom JBS, Calvin Klein, Hummel, Lindbergh samt mange andre lækre brands. Der findes et væld af forskellige modeller, farver, størrelser, mønstre og motiver, så der er noget for enhver smag. Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og formål. Miinto er garant for undertøj i god kvalitet, der er beriget med et moderigtigt design, som er trendy og matcher til din personlige stil – uanset form og figur. Herreundertøj skal ganske enkelt passe perfekt, så det ikke er til gene i hverdagens aktiviteter. Udvalget af undertøj på Miinto.dk begrænser sig ikke kun til ovenstående brands, og nedenfor finder man et mangfoldigt og spændende sortiment af undertøj, som matcher enhver stil. Derfor kan man altid finde boxershorts, undertrøjer, tank tops og strømper fra førende såvel som talentfulde brands på Miinto.dk.

Kender du på forhånd designet, farven eller mærket på det undertøj du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde lige præcis det undertøj du leder efter – uanset hvad du er på udkig efter, så har Miinto.dk noget for alle. Der er noget for enhver smag – uanset anledning, behov og til konkurrencedygtige priser. Vi sørger for at holde dig opdateret på alle de nyeste trends inden for undertøjsbranchen, så du altid kan finde stilfuldt samt behagelig undertøj til garderoben. Se hele det store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Side 1 Af 22

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.