Grundet en stor mængde af ordre, kan du opleve forsinkelser under forsendelsen I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Forsinket leverance grundet stor mængde af ordrer
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

T-shirts fra Kenzo

Vi siger det igen, og vi har sagt det før. Her hos Miinto er vi vilde med Kenzo, da brandet på én vis kombinerer asiatisk og parisisk modekultur. Det gælder for alt deres tøj – og deres T-shirts til mænd er bestemt ingen undtagelse. Der er ingen tvivl om, at det ikke er hvilken som helst mand, der vælger Kenzo-T-shirts. Kenzos design taler til den mand, der elsker at eksperimentere med mode og fede print, og som ikke er bange for at skille sig ud i modebilledet. Kenzos T-shirts er ingen undtagelse i den henseende, da de med brandets karakteristiske logo og tigerprint skiller bukkene fra fårene. Vi har samlet en bred vifte af T-shirts fra Kenzo her på siden, så du kan se, hvilke der vil være de helt rette for dig.

T-shirts fra Kenzo til netop din stil

Uanset hvilken T-shirt, du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde noget for dig her. Skal du have en T-shirt med fuld skrald på logo, eller er du mere til en T-shirt med et diskret logo? Det er helt underordnet, for du finder det hele i vores udvalg af T-shirts fra Kenzo. Der er ingen tvivl om, at Kenzo især brander sig med deres cool tigerprint, som er nemt at genkende selv på lang afstand. Det betyder også, at vil du associeres med det fede brand, skal du blot iklæde dig en T-shirt med den karakteristiske tiger på brystet. Det vil helt sikkert være et hit til festlige begivenheder eller bare til lynhurtigt at pifte et outfit op.

Vi kan naturligvis også tilbyde T-shirts fra Kenzo med et mere low-key logo eller T-shirts, der ikke skriger Kenzo. Med andre ord kan du få T-shirts fra det populære brand hos os, uanset hvilket udtryk du ønsker. Det er vigtigt at understrege, at Kenzo er meget mere end deres karakteristiske logo og print. Brandet bunder også i solid kvalitet og et design med æstetik for øje. For hos Kenzo er en sort T-shirt ikke bare en sort T-shirt. Den er designet i uovertruffen kvalitet, og så er der små detaljer med eksempelvis mønstre, som gør hele forskellen. 

Bredt udvalg hele vejen (og året) rundt

T-shirtsene fås i et væld af farver, så du også har mulighed for at udtrykke dig derigennem. Fælles for alle T-shirtsene er, at silhuetterne er skabt til at klæde de fleste mænd, så du straks føler dig godt tilpas, når du trækker en Kenzo-T-shirt over hovedet. Vores brede udvalg af T-shirts spænder også fra de klassiske, kortærmede til de langærmede. Så heller ikke når vinteren sætter ind, skal du gå på kompromis med din stil. 

Hos Miinto forhandler vi selvfølgelig også andet tøj og fede accessories fra Kenzo, så kig dig endelig omkring, hvis der er mere end en T-shirt, du skal bruge. Er du i tvivl om, hvilken T-shirt du skal vælge, er der håb forude. Udvalget er så bredt, at vi er sikre på, at du kan finde den helt rette for dig nedenfor. Det er uanset, om du skal bruge en T-shirt til hverdag eller fest. Med Kenzo som det bærende element kommer du helt sikkert til at investere i en T-shirt for livet. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

257 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3