Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

24 BOTTLES

24 Bottles er et italiensk mærke, som specialiserer sig i unikke, håndlavede genanvendelige vandflasker. Mærket blev født ud fra en idé om at producere genanvendelige produkter, der ikke kun er funktionelle og iøjnefaldende, men også en løsning på det globale problem med plastikaffald.

24 Bottles' unikke oprindelse


24 Bottles blev grundlagt af to venner, Giovanni Randazzo og Matteo Melotti, med en vision om at skabe et mærke, der kunne kombinere italiensk designæstetik med bæredygtighed. De valgte navnet '24 Bottles' for at repræsentere det gennemsnitlige antal plastikflasker, som en person kan spare ved at skifte til en genanvendelig flaske.

Gå på opdagelse i 24 Bottles' univers


Mærket er kendt for sin slanke håndlavede design gennemført med ned til mindste detalje. Kærligheden til design og bæredygtighed er synlige i hvert eneste produkt. Flaskerne fremstilles i mange forskellige farver, mønstre og materialer - fra blanke rustfri ståloptioner til matte overflader og endda nogle med en træ-effekt. Dettet tilbyder en lang række af muligheder for kunderne at personliggøre deres valg og skabe en kollektion, der svarer til deres stil og personlighed.

Signaturtræk ved 24 Bottles


24 Bottles' flasker er designet med et minimalistisk design og optager mindst mulig plads, hvilket gør dem nemme at transportere. På trods af deres slanke design er flaskerne utroligt holdbare og designet til at modstå slid og daglig brug. Deres låg har en lufttæt forsegling, så du kan have drikkevarer i tasken uden at skulle bekymre dig om lækager.

Lad os tale om flere anvendelser af 24 Bottles


Bortset fra at være en ideel rejsepartner, er 24 Bottles' flasker også velegnede til sport, camping, trekking og mange andre udendørsaktiviteter. Da de er skabt med et strømlinet design og en kompakt form, er de nemme at håndtere og passer lige ind i cykelholderen, dit fitness udstyr eller soveposen.

Køb 24 Bottles på Miinto


Du kan let købe 24 Bottles' produkter på Miinto. Vores curatede udvalg på Miinto inkluderer flaskerne i forskellige farver, materialer og designvarianter. Sortimentet varierer fra det minimale raffinerede til det funky, farverige og sjove - noget der passer til hver stil og smag. 24 Bottles skaber mer end bare genanvendelige vandflasker; de laver æstetiske produkter, der inspirerer folk på en positiv måde. Så, hvad venter du på? Drik smukt, lev bæredygtigt!

Ryd alle filtre

24 Bottles

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.