Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

7 DAYS ACTIVE

7 Days Active er et dansk activewear-brand skabt i København af Malkit Singh og Anders Degn. Deres mission er at inspirere til velvære i krop og sjæl. De tager udgangspunkt i en aktiv hverdag og livsstil. Her har de fokus på funktionalitet og på at gøre activewear fashionabelt.

Med tøj fra 7 Days Active er du godt klædt på, uanset hvor du er. Tøjet er med til at inspirere til selvsikkerhed og komfort, hvor du ikke behøver at tænke på at rette tøjet til, når du bevæger dig. Activewear går godt til mange forskellige tøjstile, og du vil med garanti finde noget, der falder i din smag. Hvis du ikke er til activewear i hverdagen eller ikke synes, det passer til den pågældende dresscode, kan du altid nyde at hoppe i det, når du kommer hjem og skal slappe af. Hvordan du bruger dit tøj fra 7 Days Active er helt op til dig.


7 Days Active inspirerer på de sociale medier


Du kan følge brandet på Instagram @7days_active og få inspiration. Her giver de updates på nye styles og trends. Deres social media-profil er spændende og værd at følge med i, hvis du er til activewear, går op i mode og har en aktiv livsstil. Er du glad for sport, kan du se brandets styles være tydeligt inspirerede af atleter verden over og deres passion for forskellige sportsgrene – såsom boksning, basketball, skiløb og surfing. Det handler om passion for, hvad du laver og om at forfølge dine drømme og mål. Dette skal 7 Days Active-kollektionerne gerne bidrage til, og det kan man se på brandets aktivitet og tilstedeværelse på de sociale medier.


Aktiv livsstil gjort til Fashion
Hos Miinto finder du et bredt udvalg af styles fra 7 Days Active, hvor du får funktionelt tøj i topkvalitet, som afspejler din personlighed og stil – uanset om du er til klare farver eller neutrale nuancer af sort, hvid og grå. De forskellige styles gør tøjet attraktivt som casual wear i hverdagen, hvilket giver en afslappet vibe.

Tøjet er i kvalitetsmaterialer som bl.a. den strækbare nylon-blanding og økologisk bomuld. Begge er behagelige og bløde materialer, som sikrer dig velvære og en god pasform. Udtrykket er simpelt og kan matches med andre mærker og tøjstile. Fx kan du matche din 7 Days Active-sweatshirt med et par stramme jeans eller hoppe i en behagelig strik sammen med dine 7 Days Active-leggings. En ting er garanteret: Du har ikke lyst til at have andet på, når først du er hoppet i et sæt fra 7 Days Active!

Det er en interessant og personlig stil, man kan udtrykke ved at iføre sig activewear. Kombinationen af det afslappede kan du lege med og kombinere med fx chunky støvler og frakke om vinteren og stadig fremstå fashionabel. Der er ingen grænser for, hvad man kan sammensætte med activewear, hvor selv et par høje hæle til et par 7 Days Active-tights og -hoodie kan fungere. Visionen, som 7 Days Active lægger for dagen, er, at man skal forfølge sine drømme og mål – hvordan du gør det er op til dig.


Hvorfor vælge activewear?


Når du er aktiv, begynder din krop at svede. Dette er måden, hvorpå kroppen køles af. Activewear gør det nemmere for din krop at fordampe sveden pga. materialerne, tøjet er lavet af. Disse er åndbare og tørrer hurtigt – så bliver du hurtigt frisk efter en omgang bold med vennerne. Udover funktionaliteten ved activewear, så føler du dig motiveret, selvsikker og energisk, når du har det på.

Activewear er tøj, der fungerer til en aktiv livsstil blandet med et afslappet socialt liv. Tøjet kan bruges til træning og derefter transformeres om til ”casual wear”. Det er således ikke det samme som ”sportswear”, der kun er til bestemte former for træning. Alsidigheden ved activewear er helt klart et sellingpoint ved stilen og en egenskab, mange vil synes om. Derudover udstråler activewear energi og virilitet, så mangler du en motivation i hverdagen til at få energiniveauet op, kan activewear virke som det første skridt i retningen mod mere energi og godt humør.


Et bredt sortiment hos Miinto


Hos os finder du både sweatshirts, sports-BH’er, hoodies, T-shirts, tights, sweatpants, leggings og joggingbukser. Så er du til enten det afslappede loose-fit med et par joggingbukser og en sweatshirt, eller føler du dig mest som dig i tight-fit leggings og tee, så er du dækket ind med 7 Days Active.

Flere og flere undertøjsmærker fokuserer efterhånden på BH’er uden bøjle og behagelig pasform. Komfort er blevet in, og vi er fan! 7 Days Active sports-BH fungerer fantastisk til både træning og til hverdag. Du føler, at den sidder, som den skal, og at der holdes på det, der er meningen. Den sidder så behageligt, at du endda glemmer, at du har en BH på! Find din næste yndlings-BH hos Miinto i vores varierede udvalg af activewear fra 7 Days Active.


Joggingbukser er in!


Joggingbukser er umiddelbart ikke den slags bukser, man forbinder med fashion, og dog har 7 Days Active lavet en model, der sidder flatterende og er behagelig at have på. Du kan altså sagtens hoppe i et par joggingbukser og en T-shirt, uden at det virker, som om du har glemt at skifte fra dit hjemme-tøj eller lige er kommet fra træning. Ligesom sneaks er joggingbukserne blevet en normal del af modebilledet og ses overalt som en del af hverdagstøjet. Du kan altså med fordel hoppe i joggingbukser fra 7 Days Active og være smart på de dage, hvor du ikke orker dine stramme jeans.


Find dit activewear hos Miinto


Hos Miinto sørger vi for at forbinde dig med uafhængige modebutikker, der er en del af Miintos netværk. Du kan via Miinto finde lige dét, du leder efter – også selvom butikken er i et andet land. Mode er skabt i de fysiske butikker, men bor du ikke i nærheden af en butik med tøj fra 7 Days Active, kan du finde det hos Miinto og få det leveret direkte til døren. Du er således med til at støtte en modeindustri, der bliver mere klimabevidst og med mindre overproduktion, fordi tøjet købes gennem de fysiske butikker.

Ryd alle filtre

7 Days Active

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.