Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

DELETE About Vintage

Tidløse design, der refererer til historiens mange klassikere inden for modebilledet, er kernen hos About Vintage. About Vintage blev stiftet tilbage i 2015 af to danske barndomsvenner Sebastian Skov og Thomas Andersen. Siden har sortimentet og det ikoniske urmærke fået lov til at vokse, og de har i dag fået et solidt fodfæste i Danmark såvel som udlandet.

De to stifteres passion for vintageure skinner igennem i alle deres ure – både i kvalitet og æstetik. Alligevel er det ikke bare æstetikken, der har fået væsentlig indflydelse på urenes design. Der ligger også noget dybere bag. Spørger du Sebastian Skov og Thomas Andersen, handler det om nydelse. Kvalitet. Og de vigtige øjeblikke, som ligger i urets symbolik.

Oplev verden med et nyt ur

For både Thomas Andersen og Sebastian Skov skal et ur fra About Vintage give dig stof til eftertanke. Når du køber deres produkter, køber du ikke bare et materielt produkt. Du køber også en værdi og en vigtig reminder om det liv, du lever. De minder, du skaber – og den historie, du lægger for dagen.

About Vintage tager dig med på en rejse tilbage i tiden. Alle modeller i kollektionerne tager dig tilbage til betydningsfulde årstal igennem tiden. Fælles for deres ure er, at det skandinaviske udtryk får lov til at dominere. Det gør den, fordi visionen bag brandet blandt andet er, at alle ure skal være tidløse. Køber du About Vintage-ure, kan du forvente en høj kvalitet og skandinavisk design, der kombinerer vintage-elementer med de mere klassiske elementer. Alle ure er derfor unikke og kan noget, som andre ure på markedet ikke nødvendigvis kan.

Et godt håndværk og en fornuftig prisklasse

De fleste designerure ligger ofte i den høje prisklasse. Det kan have stor betydning for mange, når det kommer til, hvorvidt de er villige til at give så mange penge for et ur. Det er ikke tilfældet, hvis du investerer i About Vintage-ure hos Miinto. Vi har sørget for at samle et bredt udvalg, så der er flere forskellige modeller at vælge imellem. Her er du garanteret et godt håndværk i fornuftige prisklasser, som de fleste kan være med på.

Netop prisniveauet har haft stor indflydelse i stiftelsen af About Vintage. De to danske designere ville skabe et ur, som den almindelige mand skulle have mulighed for at erhverve. Det har de gjort. Og nu har du mulighed for at gå på opdagelse i deres tidsmaskine, hvor du blandt andet støder på årstal som 1815, 1996, 1820 og mange flere.

Vælg selv årstal og stil

Uanset om du er interesseret i historie eller ej, har du altså mulighed for selv at vælge et ur ud fra både årstal og stil. Det kan være, at der er et årstal iblandt, som betyder særligt meget for dig. Miinto har sørget for at gøre det muligt både at købe almindelige ure samt remme alt afhængig af, hvad du står og mangler. Det primære materiale, som går igen i størstedelen af urene, er lædermaterialet. Alle deres remme er designet med ’quick release’. Det betyder, at du helt ukompliceret kan skifte rem på dit ur uden værktøj, hvis du trænger til fornyelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.