EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Adax

Adax (784)

Lad dig inspirere af det skønne Adax univers, der oser af tidløse og enkle designs i høj kvalitet. Det skandinaviske islæt er tydeligt i alle deres kreationer, når det både kommer til valg af materialer, snit og funktionalitet. Med det populære danske brand er du altså garanteret klassikere, som kan følge dig mange år frem.

Bag Adax står Eugen Silfen, der som 18-årig kom til Danmark. At han skulle ende med at stå bag en af Danmarks internationale designvirksomheder, stod ikke skrevet i stjernerne, men ikke desto mindre var det netop dét, der skete. I dag er det populære brand en enorm eksportsucces, og gang på gang høster de både national og international ros for deres tidløse designs i høj kvalitet. Adax blev grundlagt i en kælder i København i 1982, og i begyndelsen oplevede taskerne modvind, da flere taskeforhandlere synes, de var for dyre. Men i stedet for at gå på kompromis med kvaliteten af taskerne, blev Eugen Silfen ved, og derfor kan man vel egentligt godt sige at mod, talent og udholdenhed er nogle af virksomhedernes værdier.

Kvalitetstasker til den moderne kvinde

Når du investerer i en taske fra danske Adax, kan du vide dig sikker på, at der er kræset for selv de mindste detaljer fra start til slut. Deres designtilgang bærer præg af den skandinaviske minimalisme, hvor rene linjer og snit i særdeleshed skinner igennem. Dog lader de sig også inspirere af nyeste trends og tendenser fra de internationale catwalks, når det kommer til materialer, prints og farver, og derfor er du altid sikret moderigtige tasker. Designerne bag formår på fineste vis at balancere mellem klassiske og moderne designs og desuden berige dem med kvalitetsmaterialer, hvilket er karakteristisk for brandet. Uanset om du har set dig lun på en taske, pung eller clutch fra Adax, kan du vide dig sikker på, at de er udarbejdet i skind og læder af høj kvalitet, som fremhæver de rene linjer og snit samt kreative detaljer. Fælles for alle styles fra Adax er, at de er håndlavede og udarbejdet i læder. På disse områder er de kompromisløse, og det tiltaler rigtigt mange kvinder i hele verden. Du får nemlig tasker, punge, clutches og meget andet, der kan holde mange år frem, og som du med glæde sender videre til de næste generationer.

Et brand med social ansvarlighed

Visionen bag det populære brand er at skabe moderigtige kvalitetstasker til den moderne og stilsikre kvinde. Men udover dette overvejer de også nøje, hvor og hvordan de skaber deres skønne kreationer. Først og fremmest arbejder de kun med restlæder fra kødproduktionen, og eftersom læder er et naturprodukt, fortæller det meget om, hvordan køerne har haft det. Hos Adax er det væsentligt, at køerne har haft et godt liv, da eventuelle mærker og ridser fra mistrivsel vil være synlige i taskernes læder. Foruden at tage ansvar for dyrenes ve og vel og overholde miljømæssige bestemmelser, er brandet også imod børnearbejde. I den forbindelse støtter de initiativer, der forsikrer medarbejderne og ikke mindst sikrer deres børn skolegang og adgang fritidsinteresser. Der er altså tale om et brand, der ikke blot har øje for sig selv, men som også ønsker at tage et socialt ansvar – og det er noget, mange sætter pris på. Du er altså garanteret tasker, punge, clutches og meget mere med god samvittighed.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

784 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands