Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Addict (9)

Addict er et engelsk brand med en unik evne til at designe casual modetøj med et touch af streetwear, som blev lanceret i 1996. Siden har brandet gennemgået en rivende udvikling, hvor Addict er steget markant i popularitet hos trendsættere og modeelskere såvel som i modebranchen.

Derfor har Addict løbende kollaboreret med førende brands såsom Vans, Disney, G-Shock og mange andre kendte virksomheder, som værdsætter brandets klassiske og tidløse look med et moderne touch. Med andre ord – Addict er et brand, som kombinerer klassiske trends inden for britisk streetwear med de nyeste tendenser i modebranchen og populære strømninger i den britiske musikverden.

Addict er et ord med mange negative konnotationer, men når emnet falder på dette brand er signalværdien kun af en positiv karakter, idet Addict afspejler en afhængighed af brandets klassiske og casual modetøj. Derfor er Addict et brand med et stort udvalg af herretøj, som sæson efter sæson er garant for trendy streetwear til modeelskere og trendsættere over store dele af verden.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

9 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands