JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Alis

Alis (6)

Alis er et dansk brand, som er lanceret af Albert Hatchwell og Isabelle Hammerich. Derudover er Alis et brand med tætte bånd til skater-miljøet såvel som Christiania, og brandet har opsat en skaterpark for enden af Pusher-street.

Med andre ord – Alis er en undergrundsbevægelse med start i Christiania, som har udviklet sig til en modevirksomhed med stor kreativitet. Derfor er Alis også sponsor for et skateboardteam, som primært består af europæiske skatere såsom Nicky Guerrero, Flex O´Conner og Bastien Salabanzi.

Alis blev grundlagt i 1995, og i starten producerede brandet primært nøgleringe og keyhangers, men siden er produktsortimentet blevet udvidet betragteligt. Derfor er Alis i dag garant for t-shirts, hættetrøjer, sweatshirts, skjorter, jakker og accessories såsom huer og kasketter, som nyder stor popularitet i mange forskellige sub- og ungdomskulturer.

Designmæssigt er Alis karakteriseret ved grafiske print og motiver, som pryder alt fra klassisk streetwear til funky og casual modetøj. Derfor er Alis altid synonym med herretøj, som har noget til enhver stil og personlighed. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

6 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands