Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Alis
Back

Alis

Alis er et dansk brand, som er lanceret af Albert Hatchwell og Isabelle Hammerich. Derudover er Alis et brand med tætte bånd til skater-miljøet såvel som Christiania, og brandet har opsat en skaterpark for enden af Pusher-street.

Med andre ord – Alis er en undergrundsbevægelse med start i Christiania, som har udviklet sig til en modevirksomhed med stor kreativitet. Derfor er Alis også sponsor for et skateboardteam, som primært består af europæiske skatere såsom Nicky Guerrero, Flex O´Conner og Bastien Salabanzi.

Alis blev grundlagt i 1995, og i starten producerede brandet primært nøgleringe og keyhangers, men siden er produktsortimentet blevet udvidet betragteligt. Derfor er Alis i dag garant for t-shirts, hættetrøjer, sweatshirts, skjorter, jakker og accessories såsom huer og kasketter, som nyder stor popularitet i mange forskellige sub- og ungdomskulturer.

Designmæssigt er Alis karakteriseret ved grafiske print og motiver, som pryder alt fra klassisk streetwear til funky og casual modetøj. Derfor er Alis altid synonym med herretøj, som har noget til enhver stil og personlighed. 

Filter

11 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1