Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

APAIR

Apair er en vaskeægte skodarling, og du finder et væld af forskellige styles i deres kollektioner. Alt fra sko og støvler til stiletter og sandaler. Brandet er et dansk high-end modebrand, som sæson efter sæson fremstiller sko til den modebevidste og stilfulde kvinde. Apair sko er en fusion af italiensk temperament og skandinavisk tidløst design, og visionen bag deres mange design er, at skoene skal være smukke, enkle og af højeste kvalitet. Designerne bag går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor bliver alle Apair sko produceret i Italien af de bedste materialer. Lad dig inspirere af brandets fantastiske design her på siden, og find et par støvler, sandaler eller stiletter, der kan løfte dit look og din garderobe til nye højder.


Skandinavisk design med et italiensk islæt


Hos Apair lyder mottoet:”We have a passion for shoes, and it’s all about beauty, simplicity and quality.” Brandet så første gang dagens lys i 1995 i København, da Claus Hjort og Lise Friesleben Hjort grundlagde Apair. Fra dag ét har brandet haft succes i ind- og udland, og det skyldes både deres skarpe øje for design, men også deres høje kvalitet. De skaber nemlig sko til stilfulde kvinder, der ønsker at iklæde sig moderigtigt fodtøj, der afspejler tidens trends og tendenser. Akkurat som vi kender det fra danske Billi Bi og Shoe The Bear. Apair har mere end 20 års erfaring inden for mode, trends og fodtøj, og de har hele tiden en finger på pulsen. Brandet ved om nogen, hvad der foregår på de internationale catwalks, og det er blandt andet også her, de henter inspiration. Ikke desto mindre går Apair hverken på kompromis med deres skandinaviske designtilgang eller høje kvalitet, og derfor afspejler alle støvler, sko og sandaler en skandinavisk designhistorie med italiensk islæt og kvalitet.


Apair sko – fodtøj til den moderne kvinde


Hver Apair sko oser af karisma og ”daring sweetness”, således de understreger individualiteten og personligheden af den person, der bærer dem. Brandet repræsenterer gennemført luksus med deres tidløse og klassiske styles kombineret med styles, der følger sæsonernes helt store trends. Der er altså rig mulighed for at skabe et skoudvalg, der både består af stilsikre klassikere i sort og brunt læder samt mere iøjnefaldende modeller i eksempelvis rød eller prydet med nitter og frynser. Apair er til dig, der både er festens stjerne og har en aktiv hverdag. Målet er at skabe sko til den urbane og moderne kvinde, som er on-the-go og ønsker at være iklædt moderigtigt fra top til tå uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Med andre ord: Apair er et musthave brand i din garderobe. Kollektioner fra det højtelskede brand er utallige, og hver sæson lancerer de nye styles til modehungrende fashionistaer. Alle Apair støvler, sandaler og sko fremstilles i Italien i lækre læderkvaliteter og materialer af nogle af de absolut dygtigste skomagere, og du er altså sikret Italiensk håndværk og dansk design, når det er allerbedst.


Find Apair-darlings hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af sko fra det eksklusive brand, og uanset om du er på udkig efter et par Apair sandaler, støvler eller sko, kan du finde inspiration her på siden. Brandet tilbyder dog meget mere end en one-label butik, og derfor finder du også et luksuriøst udvalg af styles og items fra andre eksklusive brands hos dem.

Ryd alle filtre

Apair

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.