GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK
Forside Brands Art

Art (10)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Art

Art
Art er et spansk brand med en unik historie og et spændende produktudvalg, som byder på stor variation. Art har stor fokus på at designe og producere miljøvenlige modesko, hvorfor brandets udvalg af sko, sandaler og støvler er produceret i genanvendelige materialer. Derfor er brandets unikke produktsortiment kendetegnet ved naturlige materialer såsom læder, gummi, bomuld, træ og kork – en unik kombination.

Art er dog ikke kun karakteriseret ved spændende materialer, da brandets designstil er garant for et finurligt, kreativt look, som inkorporerer de nyeste trends i modebranchen. Derudover er modesko, sandaler og støvler fra Art synonym med unikke farvekombinationer, der vil berige enhver stil med et finurligt, farverigt touch – uden at gå på kompromis med brandets moderigtige look.

Art appellerer til trendsættere og fashionistaer i alle aldre, der elsker at kombinere et moderigtigt look med stor kvalitet, komfort og en fantastisk pasform – alle sko, sandaler og støvler fra Art er beriget med en blød og fleksibel sål. Produktsortimentet hos Art består af modesko, sandaler, ballerinaer, støvler og træsko, hvorfor der er noget for enhver smag.

Er du typen, der elsker modesko med stor komfort og et unikt look, er modesko og støvler fra Art det rette valg – det spanske brand har skabt et unikt koncept, som er populært hos trendsættere og fashionistaer over hele Europa. 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands