Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

GRATIS FRAGT OVER 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Aunts & Uncles

Aunts and Uncles er et tysk designerbrand som har produceret lækre takser siden 2004. Aunts and Uncles designer takser, punge, mapper osv. til både mænd og kvinder. Taskerne er skabt med passion for det afslappede look, og har et super fedt autentisk og groft udtryk i form af de lækre og bløde materialer. Skaberne bag Aunts and Uncles rejser rundt i verden, for at finde den helt rigtige kvalitet af det pæneste læder. Taskerne produceres i Italien og Indien. Så mangler du en lækker taske, som er af tidløst design samt af højeste kvalitet, så er Aunts & Uncles mærket for dig, og Miinto.dk stedet hvor du kan finde det, du søger.

Tasker af kvalitet

Kollektionerne fra Aunts & Uncles er mange, og produktsortimentet indeholde bl.a. punge, tasker, kortholder og andre accessories til både mænd og kvinder. Produkterne kan finde i lækre materialer såsom ruskind og læder. Derudover findes produkterne i et væld af forskellige farver, designs og størrelser, så der er noget for enhver smag og behov. Derudover er produkterne i tidløst design, så din taske aldrig går af mode. Så forkæl dig selv eller kæresten med lækkerier fra Aunts & Uncles.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker, punge, kortholder samt accessories til mænd og kvinder fra Aunts & Uncles. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.