Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Becksöndergaard

Er du til design, der er sprudlende og farverige helt ud til fingerspidserne? Så er danske BECKSÖNDERGAARD et brand, som vil falde i din smag. De skaber unikke styles, hvor der eksperimenteres med teksturer, materialer, farver, print og detaljer.

Historien om BECKSÖNDERGAARD begyndte i de sene 90’ere og start 00’ere, hvor studieveninderne Lis Beck og Anna Søndergaard fandt hinanden i København. De havde en fælles passion for design og en stærk iværksættertræng, hvilket blev startskuddet for brandet i 2003. De realiserede deres fælles drøm, BECKSÖNDERGAARD, i et lille kælderlokale på Nørrebro, og i begyndelsen var visionen at skabe et brand, der leverede unikke accessories med kant til kvinder. Både Beck og Søndergaard drømte om at skabe design præget af en legende, kreativ og farverig identitet, således kvinder kunne udtrykke deres stil, personlighed og humør med fine accessories. Selv har de beskrevet deres brand som en ”One Stop Candy Shop”, der spreder glæde og inspiration, og hvor kvinder har mulighed for at mikse og matche accessories, som de ønsker.

BECKSÖNDERGAARD er dronningerne af feminine accessories med et twist

Det første item, som brandet lancerede, var den folkekære åleskindspung ”Granny”, der spredte sig som en steppebrand i Danmark. Både børn, unge og ældre kvinder faldt for den feminine pung, der ledte tankerne tilbage på gamle dage. Selve formen og snittet var med udgangspunkt i punge fra 1920’erne, men BECKSÖNDERGAARD genfortolkede på materialer og farver, så de klassiske punge fik nyt liv. Dette blev startskuddet for, hvad der i dag kendetegner det fine brand. Deres nyfortolkninger af gamle klassikere og brug af klare farver, unikke materialer og feminine design går nemlig igen i samtlige kollektioner. I dag lancerer BECKSÖNDERGAARD årligt fire kollektioner, der bugner af farverige og sprudlende accessories som tasker, badetøj, tørklæder, strømper og meget mere. Deres mange tørklæder og tasker er skabt i de allerbedste kvalitetsmaterialer som silke, kashmir og uld samt ruskind, læder, fløjl og velour. Beck og Søndergaard går hverken på kompromis med kvalitet eller design, hvilket har positioneret dem som en stærk spiller inden for mode-accessories.

Væk din garderobe til live med farverige og sprudlende design

Når samtalen falder på BECKSÖNDERGAARD, kan man i den grad tale om et venskab, alle vi andre også drager nytte af. Deres øje for detaljer, teksturer, materialer, print og farver gennemsyrer alt, hvad de skaber, og man kan næsten tale om, at de deler deres farverige garderobe med tusindvis af andre kvinder. BECKSÖNDERGAARD har siden deres spæde start udvidet deres sortiment til også at indbefatte regnfrakker, skjortekjoler, hatte, bælter, kimonoer, slå-om-nederdele, bikinier og meget andet.

Deres tilgang til design hviler i den skandinaviske designtradition, men de lader sig ikke begrænse af den minimalistiske form. Alle deres kollektioner er karakteriseret ved unikke og farverige print, som enten tegnes i hånden eller skabes som collager. De to veninder ønsker at fortælle historier med deres design, og de finder inspiration i alt fra rejser til naturen og hverdagen omkring dem. BECKSÖNDERGAARD er et personligt og uhøjtideligt brand, der med sine skønne design drysser lidt ekstra glimmer på din hverdag og giver dit look et finurligt twist.

Filter

185 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2