Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Bella Moda

Bella Moda er et dansk brand med base i Vordingborg, og brandet er et populært brand i store dele af Danmark, hvorfor Bella Moda også har åbnet en konceptbutik i Illums Bolighus. Succesen har også spredt sig til udlandet, da Bella Moda’s unikke kollektioner af modesko også sælges i lande såsom Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge – og succesen er ingen tilfældighed, da Bella Moda er garant for unikt design. Bella Moda appellerer til moderne kvinder med en forkærlighed for sko, sneakers, sandaler og støvler, der kombinerer mode og kvalitet på bedste vis. Med andre ord – Bella Moda er et must-have i enhver kvinde garderobe.

Bliv stilsikker med sko og tasker fra Bella Moda

Brandets unikke, moderigtige designstil er ikke det eneste, der imponerer mode- og kvalitetsbevidste kvinder over store dele af Europa, idet Bella Moda også er synonym med sandaler, ballerinaer, pumps, støvler, sneakers og gummistøvler, der udført i læder og skind. Derfor er brandets brede udvalg af modesko altid kendetegnet ved stor komfort og en god pasform – Bella Moda er synonym med stor kvalitet. Designstilen hos Bella Moda kan beskrives med ordene: moderne, elegant, stilsikker og innovativ. Derfor tilbyder Bella Moda altid et bredt udvalg af modesko, der er et ideelt match til enhver moderigtig stil. Derudover er Bella Moda klar med moderigtige sko, sandaler og støvler hele året rundt, da brandet lancerer fire nye kollektioner hvert år.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modesko og tasker til kvinder fra Bella Moda. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

38 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1