Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Bertoni

Bertoni er en dansk producent af moderigtigt herretøj, som er lanceret af en ung mand med en stor drøm, hvorfor Palle Breckling solgte sin mors butik for at udleve drømmen at sælge modetøj i en forretning i Aarhus. Derfor åbnede Palle Breckling en forretning i 1965, men den ærgerrige forrentningsmands evne til at udpege nye modetrends førte sidenhen til lanceringen af et nyt brand med navnet Bertoni. Bertoni blev lanceret i løbet af 1980´erne, men brandet har siden gennemgået en rivende udvikling og er i dag en international modevirksomhed med salg over hele verden.

Succesen er et resultat af, at Bertoni besidder en unik evne til at finde den rette kombination af unikt design, godt håndværk og lækre tekstiler kollektion efter kollektion, hvorfor Bertoni er garant for moderigtigt herretøj i god kvalitet.

Lækker herremode

Bertoni er synonym med et populært dansk brand med en sans for at lancere herretøjskollektioner, som er beriget med et stilrent, uformelt og karismatisk look såvel som en fremragende pasform. Derfor er modetøj fra Bertoni ideelt til hverdagsbrug og specielle lejligheder, hvor moderigtigt design med et karismatisk touch er at foretrække. 

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj til mænd fra Bertoni. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.