Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Bianca

Bianca er en tysk tøjproducent med en unik evne til at producere modetøj til moderne kvinder. Bianca blev lanceret i 1973 af Paul Dankbar og Paul Budden, og den første kollektion af moderigtigt dametøj kom på gaden i 1974. Derefter udvidede Bianca produktsortimentet, og i midten af 80´erne var brandet synonym med et stort og mangfoldigt udvalg af dametøj.

På samme tid steg Bianca også i popularitet, og brandet indtog nye markeder i Skandinavien, Østrig, Schweiz, England og Benelux-landene. Succesen fortsatte dog, og inden for få år var Bianca populært i USA, Rusland og Tjekkiet. Med andre ord – Bianca er et brand, som formår at levere unikt dametøj, som tiltaler moderne kvinder over hele verden.

Succesen er et resultat af, at Bianca formår at forene unikt design med god kvalitet, hvorfor dametøj fra Bianca er garant for god pasform og lækkert design såvel som unikke detaljer og farvekombinationer. Derfor henvender Bianca sig til den kvalitets- og modebevidste moderne kvinde med flair for modetøj, som er perfekt til en dag på jobbet såvel som specielle lejligheder. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.