Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BLACK COLOUR

Black Colour er en dansk producent af accessories, som har beriget modebranchen med et bredt sortiment af accessories og smykker. Derudover er Black Colour et brand med stor fokus på ’’value for money’’, hvorfor brandets produktsortiment kan anskaffes til konkurrencedygtige priser. Fra et designmæssigt perspektiv er Black Colour garant for et mangfoldigt udvalg af accessories og smykker, som er beriget med et elegant og trendy look, som passer ind i enhver garderobe. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Black Colour.


Et brand for den trendy kvinde


Black Colour er karakteriseret ved øreringe, ure, tørklæder, halskæder og armbånd med et moderigtigt look, som appellerer til trendy kvinder med en forkærlighed for lækre smykker og accessories i god kvalitet. Den fine kvalitet er et resultat af brandets fokus på kvalitetsmaterialer såsom silke, læder, skind, perler og krystaller, som tilfører Black Colour et elegant look. Du kan derfor style Black Colour produkter til enhver anledning – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens fester. Med andre ord – Black Colour er et must-have brand i enhver modebevidst kvinde garderobe. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker, smykker og andre accessories til kvinder fra Black Colour. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.


Kjoler med farverige print fra Black Colour


Black Colours smukke kjoler med farverige print er til dig, som gerne vil skille dig en smule ud fra mængden, samtidig med at du stadig følger tidens trends. Du finder hos Miinto mange forskellige styles fra Black Colour, som passer til mange forskellige anledninger. De forskellige kjoler med print fra Black Colour kan bæres til festlige anledninger, men bestemt også til hverdag. De smukke print giver dig mulighed for at style dine outfits på forskellige måder og virkelig udtrykke din personlige stil. De smukke print og mønstre, som du finder på de forskellige kjoler og øvrige styles her på siden, er en god kombination mellem det enkelte, det detaljerige og det vovede, og så emmer hvert item af kvindelig power.

Leder du efter en kjole til hverdag, bør du helt sikkert tage et nærmere kig her på siden. Kjolerne, som du finder fra Black Colour, vil nemlig ikke kun bringe liv til dit klædeskab. De vil også blive inspiration for mange andre outfits. Selvom kjoler med print kan virke for overdressed til hverdag, kan du style dem lidt mere casual og få et lækkert bohemian udtryk. Du kan eksempelvis tilføje en lang cardigan og et par cool og casual sneakers og lade dit hår være i en messy bun for det sidste casual touch. Skal du have din kjole på til fest, så tilføj nogle fine accessoires og et par flotte stiletter.


Historien bag Black Colour


Black Colour er et dansk modebrand, som startede sin rejse i 2009 med Anette Larsen bag roret. Der var fokus på farverige og håndlavede polymerarmbånd, som i den grad skilte sig ud fra tidens øvrige trends. Flere og flere modebevidste kvinder fik øjnene op for Black Colour, og det blev derfor muligt at udvide deres sortiment med blandt andet halskæder, tasker og tørklæder. Efter en rejse rundt i verden til sine leverandører fandt Anette Larsen inspiration til at udvide Black Colour med farvestrålende tøjkollektioner.


Kvindelig power er i kollektionernes DNA


Kollektionerne, som kommer fra det danske brand, tager sine afsæt i årstidernes skifte, og hvilke stemninger de bringer med sig. Black Colour følger altid de nyeste trends, og hvad der rør sig i gadebilledet, men brandet formår i den grad at gøre det til sit eget og give de forskellige trends deres egne individuelle udtryk. Når Black Colour designer deres moderigtige kollektioner, har de altid kvindelig empowerment i fokus. Det er lige meget, om du tager accessoires eller et stykke tøj på – du skal nok føle dig empowered. Brandet har gjort det til sin mission at designe og skabe styles, som passer til de forskellige kvindelige silhuetter og former, og så skal deres kollektioner være komfortable at have på.

Føler man sig godt tilpas i sit tøj, føler man sig smuk og empowered. Derfor er valget af gode materialer også et super vigtigt fokuspunkt hos dette brand. I Black Colours farvestrålende og enestående kollektioner kan du blandt andet finde lækre tekstiler og materialer som det tidløse skind og læder, den smukke silke samt skønne perler. Hos Black Colour får du det, som bedst kan beskrives som ”affordable luxury”. Selvom kvaliteten af deres kjoler, bluser, bukser, skjorter og meget mere er af den bedste kvalitet, er prisen også på et leje, hvor de fleste kan være med.


Accessoires som det sidste touch


Black Colour startede deres modeeventyr med lækre accessoires, så selvfølgelig skal vi også komme ind på, hvad disse kan gøre for hele dit look og outfit. Der var en tid, hvor tørklædets eneste funktion var at give varme i de kolde måneder. Den funktion har det stadig, men i dag bruges det også til at sætte prikken over i’et i et outfit. Du kan med et tørklæde skabe smukke kontraster og give dit outfit kant. Har du eksempelvis et mørkt sæt tøj på, kan du bløde dit udtryk op med et tørklæde i lyse nuancer. Har du derimod et sæt tøj på med lyse nuancer, og vil du gerne tilføje dit look en smule kant og give det et lidt råt look, kan du tilføje et mørkt tørklæde.

I vores store udvalg af accessoires fra Black Colour kan du også finde smarte og moderigtige huer samt elegante og klassiske baretter. Huen kan ud over at holde dig varm tilføje dit efterårs, -vinter og forårslook en edge og skabe et råt og casual udtryk. Den elegante franske baret er ved at finde sit indpas i modebevidste kvinders klædeskabe verden over igen. Den er utrolig feminin, samtidig med at den også udtrykker power og en modebevidst selvstændighed. Baretten kan i den grad bruges til at skabe den sidste finesse ved dit outfit.

Black Colour byder også på smukke, elegante og farverige leggings, som kan bruges til at spice ethvert outfit og look op. Du kan bruge et par farvestrålende leggings fra Black Colour under en oversized sweater i samme nuancer og tilføje dit casual look lidt farve og vildskab. Du kan også bære brandets leggings under en kjole med eksempelvis et par sneakers og på den måde skabe lidt ekstra drama med et subtilt farvespil, som titter frem under kjolen.


Med det modebevidste hjerte på rette sted


Det danske brand støtter igennem sit samarbejde med LittleBigHelp samt Empowerment-projektet i Indien indiske kvinder med at tage en kort erhvervsuddannelse. Dette er med til at sikre kvinderne en økonomisk og samtidig social sikkerhed, da de ikke behøver at være afhængige af en mand og hans indkomst. De indiske kvinder har mulighed for at deltage i kurser som blandt andet selvstændige skræddere og kosmetologer. Derudover modtager de også en vigtig undervisning i deres egne rettigheder som kvinder, og de får hjælp til at sige fra over for de store problemer som blandt andet misbrug og social undertrykkelse, hvilket er store problemer i Indien. Disse projekter er med til at hjælpe over 1.200 kvinder og deres børn. LittleBigHelps rådgivning samt deres projekter giver de indiske kvinder de færdigheder, redskaber og ikke mindst den støtte, de skal bruge, for at kunne skabe et bedre liv for dem selv og deres børn.

Black Colour er for stærke og empowered kvinder i Danmark og resten af verden, hvilket også kommer til udtryk i deres smukke styles og accessoires.

Ryd alle filtre

Black Colour

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.