Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
Gratis retur indenfor 14 dage

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Tilbage

Bloomingville

Bloomingville er et succesfuldt dansk designmærke, som designer og producerer bolig interiør. Brandet blev lanceret i 2000 af Bettina Stampe, som var drevet af fascinationen for den nordiske stil. Visionen bag Bloomingville er at skabe kreative måder for at holde hjemmet i konstant forandring. Kollektionerne fra Bloomingville er utallige, og passer til enhver sæson. Derudover skaber Bettina klassiske samt smarte kollektioner med fokus på den nordiske livsstil. Produktsortimentet er bredt og du kan finde lækre produkter såsom møbler, lysestager, nips til hylderne og meget mere.

Få et nordisk look ind i hjemmet

Produkterne fra Bloomingville ebber af nordisk livsstil. Firmaet skaber, opdager og indsamler skønne produkter til hjemmet og haven. Bloomingville formår at skabe et fantastisk miks af rå produkter og nostalgi kombineret med lækre farver, fede designs og fremragende kvalitet. Du er dermed matche produkterne fra Bloomingville til din nuværende indretningsstil. Bloomingville oser af retro charme samtidig med at være moderne. Med Bloomingville kan du skaffe de midler for at skabe et helt personligt udtryk i dit hjem. Så indret hjemmet med skønne produkter med Bloomingville.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af bolig interiør fra Bloomingville. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.