EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Blue on Blue (12)

Blueonblue er et dansk mærke, som skaber lækre sko, der er nøje tilpasset den moderne livsstil og modekultur. Deres inspiration finder de i den danske designfilosofi, men samtidig er de ikke bange for at lege med farver og mønstre.

Hos dette danske brand er der fokus på design tilpasset den danske fashionkultur. De laver sko, der er optimeret til det hektiske liv, mange moderne fashionistaer lever. Det vil sige sko, der er moderigtige hele vejen igennem, og som samtidig er designet til at passe til den urbane livsstil. Du får således sko, du virkelig kan leve i, og som du kan få glæde af gang på gang, når du vælger Blueonblue.

Skandinavisk design med et personligt twist

Blueonblue er tydeligt inspirerede af den skandinaviske designmentalitet. Det vil sige, at de gerne fremhæver de rene linjer og de enkle design. Dermed kan du også finde sko, der er nemme at implementere i din garderobe i udvalget fra Blueonblue, og du vil kunne bruge dem i mange forskellige situationer.

Samtidig er dette brand ikke bange for at gøre deres design til deres helt egne. De leger derfor også gerne med både farver, teksturer og mønstre for at opnå et udtryk, der er noget for sig i deres styles. Hos dette brand får du altså skandinavisk design med et personligt og anderledes tvist. Skoene kan derfor også løfte dine mange forskellige looks til helt nye højder.

Kvalitetssko til den stilbevidste kvinde

Hos Blueonblue gør de meget ud af at producere sko, sandaler og sneakers i høj kvalitet. De skal ganske enkelt kunne holde til noget, og de skal aldrig stoppe dig i at leve dit liv til fulde. Mærket finder stor inspiration i den danske livsstil, hvor der ofte er meget fart på, og derfor er skoene også tilpasset dette.

Med sko i god kvalitet bliver det let som en leg at gå dagen selvsikkert i møde. Når dine sko samtidig designmæssigt lever op til alle dine forventninger, bliver det blot endnu bedre. Du kan derfor også roligt tage et kig på de mange lækre sko, støvler og sneakers fra det danske brand Blueonblue. Det er sko til den moderne, stilbevidste kvinde, som ikke vil lade sig begrænse af sit fodtøj.

Lad skoene være prikken over i’et på dit look

Sko er i dag meget mere end blot en praktisk foranstaltning. De er nemlig også et af de absolut bedste midler til at gøre dit look til noget ganske særligt. Med fine og anderledes sko kan du løfte dit outfit til helt nye højder, og er dette målet, bør du bestemt kaste et blik på de mange fine kreationer fra Blueonblue.

Skoene er på én gang både enkle og ekstravagante i deres udtryk. Vælger du eksempelvis et par sneakers med rene linjer, men i en vild farve eller et anderledes print, får du en spændende og kontrastfyldt sko. Denne kan i sandhed bidrage med noget nyt til dit look. Du kan naturligvis også vælge at gå den helt enkle og elegante vej og vælge et par fine sandaler i en afdæmpet nuance. Der er masser af muligheder, så uanset din personlige stil, kan du lade dine sko være prikken over i’et på dit look.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

12 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands