Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

BUBETTI

Bubetti er en dansk producent af modesko og -støvler til mænd og kvinder, som henter stor inspiration i modens hjemland Italien. Derfor er Bubetti garant for lækre sko og støvler med et unikt look, som har høstet stor anerkendelse i lande over hele Skandinavien og Nordeuropa – herunder Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Finland.

Bubetti er kendt for de tidløse og klassiske design, som er kreeret ud fra et unikt håndværk, hvor der ofte gemmer sig mange diskrete læderdetaljer, blandt andet remme, spænder og flet.

Derudover er sortimentet hos Bubetti produceret af vegetabilsk garvet skind, som giver sko og støvler fra Bubetti et helt unikt præg. Faktisk fremstilles skoene under en CO2-venlig proces, så du kan købe lige så mange sko, som du vil, med god samvittighed. De lækre materialer medfører også, at Bubetti er garant for slidstærke og komfortable sko og støvler med god pasform, da de er fleksible og bløde i deres materiale. Derudover er alle skoene håndsyede, og derfor kan du også forvente et naturligt look på dine nye lædersko fra Bubetti. Så forkæl dig selv eller din mand med et par kvalitetssko fra Bubetti.


Plej dine Bubetti-sko


Bubetti har lanceret et plejemiddel til deres store og mangfoldige udvalg af sko og støvler, som tilfører produkterne en enorm blødhed, samtidig med at fodtøjet gøres vandafvisende. Dette gør, at du kan få glæde af dine sko i længere tid. Derfor er modesko fra Bubetti ideelle til moderne og selvbevidste kvinder med en forkærlighed for unikt design og lækre materialer. Så mangler du eller din mand et par lækre kvalitetssko, er Bubetti et must-have brand til skohylden.

Når du plejer og passer på dine lædersko fra Bubetti, er du også sikker på, at de holder længere. Selvom læder er yderst holdbart og slidstærkt, kan det miste glansen og blødheden hen over årene. Derfor er det vigtigt at pleje dine lædersko med de rigtige midler.

Plejemidlet fra Bubetti er neutralt læderfedt, der går ind og blandt andet renser overfladen på dine sko og imprægnerer dem, så de er beskyttet mod vand og snavs. Er du træt af den klassiske saltrande på dine sko hver vinter? Så hjælper plejemidlet fra Bubetti heldigvis også mod det. Plejemidlet kan bruges til alle farver sko fra Bubetti, hvad end det er sort eller brun, og læderfedtet er også med til at aktivere farven og give skoene en flot glans.


Hold et god fodfæste


Med sko eller støvler fra Bubetti, er du sikker på både at få et par lækre og moderigtige sko, der samtidigt er supergode at gå i. Bubetti benytter nemlig lædersåler med gummibelægning under både forfod og hæl. Det betyder, at det bliver skoen, der former sig efter dine fødder – og ikke dine fødder, der skal forme sig efter dine nye sko.

Du behøver ikke være nogen bestemt person for at gå i Bubetti-sko eller -støvler, da de er designet til alle, der værdsætter et klassisk, tidløst design og god kvalitet, der kommer til at holde i årevis. Farverne og designet på skoene fra alle kollektionerne er stilsikre, og du vil altid kunne matche et par Bubetti-støvler til et outfit i dit garderobeskab.


Et væld af lædersko fra Bubetti


Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af modesko til mænd og kvinder fra Bubetti. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og design, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Hvad end du er til sko med høje hæle, langskaftede støvler, sandaler, loafers, Chelsea boots, eller noget helt andet, er det til at finde hos Miinto.

Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item, du leder efter. Hvis du normalt ligger mellem to størrelser i sko, anbefaler vi, at du vælger den største størrelse af de to. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Bubetti

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.