Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Caterpillar (16)

Caterpillar er et kendt brand, når det gælder store industrimaskiner, men brandet har også skabt et unikt image indenfor modebranchen, hvor Caterpillar er et symbol på funktionelt og casual design. Caterpillar-virksomheden søger hele tiden at hæve standarderne og være garant for et overdådigt produkt, og Caterpillar Footwear er ingen undtagelse.

Derfor er støvler og sko fra Caterpillar synonym med fremragende kvalitet, hvor komfort, pasform og funktionalitet er kodeordene. Med andre ord – Caterpillar producerer støvler og sko til mænd og kvinder, som er vandtætte, foret med uld og beriget med en behagelig og fleksibel sål.

Derudover er Caterpillar garant for dame- og herresko såvel som støvler, der er karakteriseret ved stor slidstyrke samt et casual look. Derfor er den verdenskendte Colorado-støvle fra Caterpillar blevet et modefænomen på samtlige af verdens kontinenter, samtidig med at brandets støvler nyder stor popularitet hos fagfolk.

Caterpillar er dog garant for mere end unikke og casual støvler, og brandet har lanceret et stort udvalg af herre- og damesko, der er udført med et funktionelt og casual look. Derfor er sko og støvler fra Caterpillar altid at foretrække, når der er behov for funktionelt, komfortabelt og fleksibelt fodtøj med et moderigtigt look. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

16 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands