Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Caterpillar

Caterpillar er et kendt brand, når det gælder store industrimaskiner, men brandet har også skabt et unikt image indenfor modebranchen, hvor Caterpillar er et symbol på funktionelt og casual design. Caterpillar-virksomheden søger hele tiden at hæve standarderne og være garant for et overdådigt produkt, og Caterpillar Footwear er ingen undtagelse.

Derfor er støvler og sko fra Caterpillar synonym med fremragende kvalitet, hvor komfort, pasform og funktionalitet er kodeordene. Med andre ord – Caterpillar producerer støvler og sko til mænd og kvinder, som er vandtætte, foret med uld og beriget med en behagelig og fleksibel sål.

Derudover er Caterpillar garant for dame- og herresko såvel som støvler, der er karakteriseret ved stor slidstyrke samt et casual look. Derfor er den verdenskendte Colorado-støvle fra Caterpillar blevet et modefænomen på samtlige af verdens kontinenter, samtidig med at brandets støvler nyder stor popularitet hos fagfolk.

Caterpillar er dog garant for mere end unikke og casual støvler, og brandet har lanceret et stort udvalg af herre- og damesko, der er udført med et funktionelt og casual look. Derfor er sko og støvler fra Caterpillar altid at foretrække, når der er behov for funktionelt, komfortabelt og fleksibelt fodtøj med et moderigtigt look.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.