Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie er et hollandsk modebrand, som blev lanceret i 2009 i Amsterdam. Brandet blev lanceret af en gruppe venner, som ønskede at udtrykke deres egen stil gennem kollektionerne. Denne ide opstod da gruppen var trætte af den traditionelle modeindustri. Catwalk Junkie kombinerer attitude med stil og kreativitet, og er inspirereret af det man ser på catwalken, hvorpå designteamet producerer deres egen originale stil. Catwalk Junkie er til den selvbevidste og feminine kvinde. Det er et brand af unik mode, for dem der ønsker at have deres egen stil uden at være medløber.

Skab originalitet i din stil med Catwalk Junkie

Kollektionerne fra Catwalk Junkie bugner af lækre items såsom bluser, bukser, kjoler, toppe og meget mere, som vil pryde enhver garderobe. Brandet bruger primært lette lyse stoffer til deres bluser og t-shirts samt anvender slogans og grafiske effekter i tøjet. Derudover kan du også finde items med kollager, blomsterprint og slidte detaljer. Dette gør der er noget for enhver personlighed og anledning – uanset om det er til hverdag eller weekendens fester. Så berig din garderobe med tøj fra Catwalk Junkie. Det er et must-have i enhver selvbevidst og moderne kvinde garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Catwalk Junkie. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

51 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1