Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Cedrico

Cedrico er et norsk tøjmærke, som designer og fremstiller vinterjakker af højeste kvalitet til kvinder. Cedrico ebber af skandinavisk færdighed i deres designstil samt godt håndværk, der er blevet anerkendt i flere generationer. Cedrico kombinerer viden om det nordlige med deres passion for high-end udendørs beklædning. Designet fra Cedrico er baseret på naturlige materialer med rene og klassiske snit samt en organisk farvepalet, som er komplimenteret med tiden trends og detaljer. Så mangler du en nyt vinterjakke, så er Cedrico et godt valg!

Hold på varmen med Cedrico

Cedrico har et princip om, at varme og isolerende overtøj ikke behøver at være kedelig og uden nutidig design. Derfor har Cedrico designet deres produktsortiment til at passe til enhver anledning – uanset hvor du befinder dig henne i verden. Så hvis du mangler en varm og behagelig vinterjakke til efterårs- og vintersæsonen, så kan vi varmt anbefale Cedrico. Så forkæl dig selv med en vinterjakke fra Cedrico, og hold på varmen vinteren over.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af vinterjakker til kvinder fra Cedrico. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg  

1 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1