Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Celine Vintage

Celine er et luksuriøst fransk modehus, som blev grundlagt tilbage i 1945 af Céline Vipiana, og der er tale om et vaskeægte vintage modehus. I dag er modehuset under kreativ ledelse af selveste Hedi Slimane, som tidligere har været kreativ direktør for Dior og Yves Saint Laurent. Der er altså tale om et modehus, som i dag er i gode hænder hos en både visionær, nytænkende og kreativ mand. Med Celine er der tale om et brand med en rig designhistorie og et væld af skønne vintage kreationer. Dyk ned i vores skønne udvalg af Celine online, og find dine favoritter.

Celine - fortællingen om det franske modehus begynder med børnesko

Da modehuset blev grundlagt tilbage i 1945, var Céline Vipiana ikke engang 30 år, og 2. verdenskrig var kun lige endt. I begyndelsen var brandet en made-to-measure-skobutik til børn, hvor børn kunne få skræddersyede sko, der passede til perfektion. I løbet af kort tid havde Céline Vipianas butikker spredt sig ud i hele Paris, og på baggrund af den store succes med skræddersyede børnesko udvidede Celine deres service til også at inkludere damesko.

I 1960’erne skabte Céline Vipiana sin første kollektion med unikke lædervarer, parfumer, håndtasker, silketørklæder og accessories. Det er på netop dette tidspunkt, at Celine blev synonym med parisisk chic, savoir-faire og de absolut fineste kvalitetsmaterialer. De er den dag i dag stadig de bærende kræfter bag det franske modehus. Celine er nemlig indbegrebet af elegance, femininitet og ynde. Hvad end du ser dig lun på tasker, parfumer, modetøj eller sko fra Celine, er du garanteret chikke design helt ud til fingerspidserne.

I dag bliver disse værdier styrket af den kreative direktør Hedi Slimanes særprægede og nytænkende sind. Med ready-to-wear design og accessories samt haute couture design, har Celine positioneret sig som en stærk spiller på den internationale modescene blandt modehuse som Louis Vuitton, Gucci, Hérmes, Chloe, Chanel og mange, mange flere.

En taske, der tog verden med storm

Siden Céline Vipiana trådte tilbage i 1977, har der været adskillige kreative direktører hos brandet - nogle med mere succes end andre. Michael Kors var den allerførste til at overtage kronen i 90’erne, men efter syv succesfulde år valgte han at starte sit eget og takke af hos Celine. Det blev startskuddet til en turbulent periode i brandets historie, hvor kreative sjæle som Robert Menichetti og Ivana Omazic forsøgte at vækste modehuset til nye højder, desværre uden succes. Tværtimod.

Phoebe Philo blevet hevet ind i 2004, efter Celine havde måttet lukke 20 ud af 100 butikker. Philo og Celine viste sig heldigvis at være det helt rette match. Philos vision om klassiske og minimalistiske design og accessories uden logo blev kendetegnet for Celine, men det stoppede ikke dér. Philo er nemlig mester i at skabe såkaldte it-bags, der bliver revet ned fra hylderne i ekstravagante butikker og online shops. ”The Celine Bagage Tote” blev it-tasken, som tog verden med storm.

Den blev først spottet på Olsen-tvillingerne i midt 00’erne, hvorefter den hurtigt blev én af de absolut mest populære tasker i modehistorien. ”The Celine Bagage Tote” var udsolgt, allerede før de ramte butikken. I dag er tasken stadig eftertragtet, og den findes nu i et væld af farver, materialer og størrelser, og priserne er næsten fordoblet på dem. Der er altså ganske enkelt tale om en taskesucces i en liga for sig selv.

Shop Celine online hos Miinto.dk

Flere Celine-tasker er ikke engang tilgængelige i Celines butikker, og nogle kræver endda en venteliste. Heldigvis finder du et skarpt udvalg af Celine online hos Miinto.dk, og vi fører både vintage online og de nyere Celine-modeller. Hvad end du er på udkig efter en smuk håndtaske, der kan akkompagnere dig i byen, en velduftende parfume eller et stykke unikt modetøj med parisiske vibes, kan du finde det hér på siden.

Filter

978 resultater

Side 1 af 10

Næste

Side 1 af 10