Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Charlotte Sparre

Charlotte Sparre er en fremragende dansk designer, som etablerede et brand med samme navn i 1993. En fremtid indenfor modebranchen lå altid i kortene, og Charlotte Sparre designede sågar hårelastikker og hårpynt gennem sin studietid, hvilket var med til at øge interessen for design og mode. Derfor lancerede Charlotte Sparre sit eget brand, og i starten var brandet garant for lækre tørklæder, som var perfekte til ethvert formål. Siden er produktsortimentet udvidet betragteligt, og Charlotte Sparre er i dag synonym med et stort udvalg af modetøj, som gang på gang imponerer med unikt design og lækre materialer. Så forkæl dig selv med lækkert tøj og accessories fra Charlotte Sparre.

Modetøj til kvinder

Charlotte Sparre blev på ganske kort tid en international succes, og mange kendisser tog brandet til sig. Derfor sælges dametøj fra Charlotte Sparre i dag i lande over hele verden – herunder Storbritannien, Sverige, Frankrig, Japan, USA og Australien. Derudover er Charlotte Sparre et stort internationalt navn i modebranchen, og den danske designer har medvirket i serien ´Tysklands næste topmodel´. Charlotte Sparre har også lanceret en herretøjskollektion, som kom på gaden i 2007, men brandet er mest kendt for lækkert og unikt modetøj til kvalitets- og modebevidste kvinder. Charlotte Sparre lancerer to årlige kollektioner af modetøj og tørklæder til kvinder, som præsenteres i løbet af foråret og efteråret.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj og accessories til kvinder fra Charlotte Sparre. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

25 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1