Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Chill Norway (5)

Chill Norway
Chill Norway er et norsk brand med en unik tilgang til design af modetøj, og det norske brand drives som en familievirksomhed. Chill Norway sendte den første kollektion af dametøj på gaden i 2004, og brandet er lanceret af to søstre med en unik vision. Chill Norway er, med andre ord, skabt med en vision om at bryde de konforme normer i modebranchen og berige fashionistaer med et casual, smukt og feminint look.

Derudover er Chill Norway lanceret med en drøm om at designe modetøj, der udstråler sundhed, en glæde ved livet og en kærlighed til naturen – Chill Norway designer ikke dametøj til verdens utallige catwalks eller kritiske modeeksperter. Den unikke designfilosofi skinner tydeligt igennem i brandets årlige kollektioner af mode- og børnetøj, der er udført i bløde, naturlige tekstiler, hvorfor tøjet byder på stor komfort og kvalitet.

Brandets karakteristiske look er også meget inspireret af designfilosofien, idet Chill Norway er synonym med et feminint og casual look, der er beriget med et væld af unikke detaljer såsom broderier og print, som fremhæver brandets look. Udvalget af modetøj fra Chill Norway byder på toppe, kjoler, nederdele, jakker, bukser, shorts, t-shirts og accessories, der kombinerer mode og kvalitet til UG – det er et unikt brand.
 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

5 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands