Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Chloé Pre-owned

Chloé er et af verdens førende high-fashion-modehuse, og deres skarpe øje for detaljer, kvalitetsmaterialer og deres gennemførte feminine design præger alle kollektioner. Det franske modehus er dog også kendt for meget mere end deres feminine tøjkreationer til kvinder, eftertragtede it-tasker samt deres spændende og eftertragtede runway shows, modeentusiaster og kendte valfarter til sæson efter sæson.

Chloé har nemlig også et ry for at være et springbræt for nogle af modeverdenens absolut største kreative direktører som Karl Lagerfeld og Stella McCartney. Lad dig inspirere af Chloés skønne vintage design her hos Miinto.dk, og find garderobefavoritter, der kan give dit look og klædeskab et ekstra pift.

Chloé er indbegrebet af luksuriøse ready-to-wear-styles

Da modehuset Chloé blev skabt i 1952 var Gaby Aghion og Jacques Lenoir forud for deres tid. De var nemlig blandt de allerførste designere til at skabe luksuriøst prêt-à-porter (ready-to-wear) modetøj og tilbehør til kvinder. De blev hurtigt et af de førende ready-to-wear-brands inden for high-fashion-industrien, og efterfølgende fulgte andre store modehuse også med. Modehuset blev navngivet efter Aghions ven Chloé, som legemliggjorde den ubekymrede attitude af den moderne, unge kvinde til perfektion på daværende tidspunkt.

Efter at have styret uden om formaliteterne og stivheden i haute couture i 1950’erne blev duoen Aghion og Lenoir pionerer inden for en luksuriøs stil. De blev ikke blot kendte for deres udsøgte og særprægede luksuriøse stil; de blev derimod også kendte for at gøre high-fashion lettere tilgængelig for kvinder - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af deres design.

Selvom den første Chloé-butik først åbnede i 1971, blev modehuset i 1960’erne anerkendt som et brand, der symboliserede ungdom og femininitet. Det gælder også den dag i dag, og kigger du på et Chloé vintage design og et nyere design, vil du se, femininiteten og ungdommen stadig lever i bedste velgående.

Chloé bag - it-tasker til den stilbevidste kvinde

I 1966 blev Karl Lagerfeld udnævnt til hoveddesigner i modehuset, som talte Jackie Kennedy, Grace Kelly og Brigitte Bardot i deres kundekreds. Karl Lagerfeld gjorde Chloé til ét af de mest ikoniske mærker op igennem 70’erne med sine elegante og dristige design, der osede af femininitet og kraft. I slutningen af 90’erne trådte Stella McCartney til som kreativ direktør, hvilket blot fik modehuset sat endnu mere i fokus på verdensplan.

Det var dog først, da Stella McCartneys assistent, Phoebe Philo, overtog tronen som kreativ direktør i de tidlige 00’ere, at Chloé for alvor trådte ind i en verden af håndtasker, sko og andre små lædervarer. Mere end et halvt århundrede efter modehusets spæde start var Chloé med i it-taske-ræset, hvis primære målgruppe var mellemklasse-fashionistaer, der maksede deres kreditkort ud ved at købe must-have-designertasker. Med en Chloé bag i garderoben eller hængende over armen var og er du ganske enkelt en it-pige.

Shop udsøgte Chloé vintage items hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk er vi vilde med high-fashion brands, og Chloé er naturligvis ingen undtagelse. Derfor finder du et stort udvalg af udsøgte og flotte design fra det franske modehus, som siden begyndelsen har haft stor succes med deres feminine design.

Hvad end du søger en Chloé bag som f.eks. den eftertragtede Paddington-, Silverado- eller Gladys-taske, kan du med garanti finde inspiration her på siden eller måske være heldig at finde netop én af disse modeller i vores sortiment. Dyk ned i vores udvalg af Chloé vintage online, og lad dig forføre af både klassiske og mere moderne styles og items.

Filter

1038 resultater

Side 1 af 11

Næste

Side 1 af 11