Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands Cimi
Tilbage

Cimi

Cimi er en dansk taskeproducent med aner tilbage til 1800-tallet, hvor den italienske designer Angelo Cimarosti kom til Danmark for at designe et Terrazzogulv til Glyptoteket i København. Angelo Cimarosti bosatte sig i Denmark og fik en søn ved navn Vittorio ´Cimi´ Cimarosti i 1907. Vittorios barnebarn, Tina Mikkelsen, lancerede Cimi i 1992 og opkaldte brandet efter hendes bedstefar, som rejste verden rundt for Kong Frederik IX.

Tina Mikkelsen er stadigvæk direktør i Cimi, som ved lanceringen havde base i en garage, hvor taskerne blev produceret om eftermiddagen. Sidenhen har Cimi opnået stor succes i Danmark, Skandinavien, Storbritannien, Tyskland, Finland og Benelux-landene, hvor punge og toilettasker fra Cimi sælges i mere end 400 butikker. Succesen er et resultat af, at Cimi lancerer adskillelige kollektioner af toilettasker og punge hvert år, hvilket også inkluderer produktlinjerne Gillian Jones, Karen og Vittorio 1907.

Cimi er synonym med lækre og moderigtige rejse-, toilet- og kosmetiktasker til kvinder og mænd, som er resultatet af en lang og kreativ designproces, hvor fokus på design, detaljering og kvalitetsmaterialer er det gennemgående tema. Med andre ord – Cimi er kendetegnet ved et stort udvalg af kosmetik-, rejse- og toilettasker samt punge i alskens mønstre, farver og design, som henvender sig til den mode- og kvalitetsbevidste mand og kvinde.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.