Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Cimi

Cimi (27)

Cimi er en dansk taskeproducent med aner tilbage til 1800-tallet, hvor den italienske designer Angelo Cimarosti kom til Danmark for at designe et Terrazzogulv til Glyptoteket i København. Angelo Cimarosti bosatte sig i Denmark og fik en søn ved navn Vittorio ´Cimi´ Cimarosti i 1907. Vittorios barnebarn, Tina Mikkelsen, lancerede Cimi i 1992 og opkaldte brandet efter hendes bedstefar, som rejste verden rundt for Kong Frederik IX.

Tina Mikkelsen er stadigvæk direktør i Cimi, som ved lanceringen havde base i en garage, hvor taskerne blev produceret om eftermiddagen. Sidenhen har Cimi opnået stor succes i Danmark, Skandinavien, Storbritannien, Tyskland, Finland og Benelux-landene, hvor punge og toilettasker fra Cimi sælges i mere end 400 butikker. Succesen er et resultat af, at Cimi lancerer adskillelige kollektioner af toilettasker og punge hvert år, hvilket også inkluderer produktlinjerne Gillian Jones, Karen og Vittorio 1907.

Cimi er synonym med lækre og moderigtige rejse-, toilet- og kosmetiktasker til kvinder og mænd, som er resultatet af en lang og kreativ designproces, hvor fokus på design, detaljering og kvalitetsmaterialer er det gennemgående tema. Med andre ord – Cimi er kendetegnet ved et stort udvalg af kosmetik-, rejse- og toilettasker samt punge i alskens mønstre, farver og design, som henvender sig til den mode- og kvalitetsbevidste mand og kvinde. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

27 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands