Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Claudio

Claudio er et dansk brand med hovedsæde i Kolding, som tilbyder strømper, undertøj og sko til kvalitetsbevidste mænd. Claudio udmærker sig ved at have stor fokus på at levere ´value for money´, hvorfor sko, strømper og undertøj fra Claudio som oftest kan anskaffes til fordelagtige priser, uden at kvaliteten er nedprioriteret. Den gode kvalitet gør også, at produkterne kan vaskes igen og igen, uden at tekstiler, farver eller pasform tager skade.

Derfor kendetegnes produkter fra Claudio ved god pasform og lækkert design, hvorfor undertøj og strømper sidder perfekt, samtidig med at de besidder et lækkert design, som tilfører dit look et unikt touch. Derfor karakteriseres produktsortimentet af strømper og undertøj ved en stor mangfoldighed, som varierer fra traditionelle sorte strømper til undertøj og strømper i en masse farver og med mange charmerende print.

Derudover er størstedelen af produkterne håndlavet, hvorfor du får strømper og undertøj uden generende syninger eller sømme, hvilket er med til at forbedre brugeroplevelsen. Det største plus ved strømper, sko og undertøj fra Claudio er dog det flatterende prisniveau, som gør det muligt at investere i en del nye basisvarer, uden at pengepungen tager skade. 

Filter

12 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1