Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Clipper

Clipper er en dansk producent af strikvarer til mænd, som har domineret markedet for striktrøjer, siden brandets lancering i 1955. Succesen er et resultat af, at Clipper kun producerer strikvarer i lækre materialer såsom uld og bomuld. Derfor er Clipper altid garant for herretøj såsom striktrøjer, cardigans, rullekraver, pullovers og poloer i den fineste kvalitet, som er udført med et look, der på bedste vis matcher målgruppen. Med andre ord – Clipper er synonym med lækre strikvarer til modne mænd, som formår at værdsætte lækker kvalitet såvel som et unikt design. Et produkt fra Clipper er et must-have i enhver modebevidst mands garderobe.

Tidens trends og klassisk look

Fra et designmæssigt perspektiv er Clipper karakteriseret ved et brand, som kombinerer tidens trends med et klassisk look, hvor lækre detaljer, mønstre og neutrale farvekombinationer spiller en fremtrædende rolle. Derfor er Clipper i dag et populært brand, og brandet har salg til store dele af Europa. Et køb af et Clipper produkt er en investering du ikke vil fortryde. Produkter fra Clipper kan styles til enhver anledning – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens arrangementer.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre kvalitets produkter fra Clipper til den stilsikre mand. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

43 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1