Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CLIPPER

Clipper er en dansk producent af strikvarer til mænd, som har domineret markedet for striktrøjer, siden brandets lancering i 1955. Succesen er et resultat af, at Clipper kun producerer strikvarer i lækre materialer såsom uld og bomuld. Derfor er Clipper altid garant for herretøj såsom striktrøjer, cardigans, rullekraver, pullovers og poloer i den fineste kvalitet, som er udført med et look, der på bedste vis matcher målgruppen. Med andre ord – Clipper er synonym med lækre strikvarer til modne mænd, som formår at værdsætte lækker kvalitet såvel som et unikt design. Et produkt fra Clipper er et must-have i enhver modebevidst mands garderobe.

Tidens trends og klassisk look

Fra et designmæssigt perspektiv er Clipper karakteriseret ved et brand, som kombinerer tidens trends med et klassisk look, hvor lækre detaljer, mønstre og neutrale farvekombinationer spiller en fremtrædende rolle. Derfor er Clipper i dag et populært brand, og brandet har salg til store dele af Europa. Et køb af et Clipper produkt er en investering du ikke vil fortryde. Produkter fra Clipper kan styles til enhver anledning – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens arrangementer.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af lækre kvalitets produkter fra Clipper til den stilsikre mand. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Clipper

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.