Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Comme des Garçons

Ønsker du flere basic items, der aldrig går af mode? Så er det Comme des Garçons, som du skal ty til. Om du er mand eller kvinde, har de tøj til lige netop din stil. De er et modebrand, der sætter en ære i at producere kvalitet i form af tøj, sko, accessoires og meget mere.

Mærket har nogle fede items, som er gode basiselementer til enhver garderobe. Materialerne er lækre, og designet er gennemtænkt og simpelt. Hos Miinto har vi håndplukket et sortiment til dig, som ønsker at udforske deres standardsortiment og deres nyere kollektion, PLAY.

Comme des Garçons start til succes

Comme des Garçons er et japansk mærke, der blev grundlagt i 1969 i Tokyo af Rei Kawakubo. Mærket startede som et tøjmærke til kvinder, men udvidede hurtigt deres sortiment i 70’erne til også at henvende sig til mænd. Kawakubo, der er kendt for sin avantgarde-æstetik og ukonventionelle silhuetter, forvandlede mærket til et succesfuldt modemærke.

Mærket er baseret i Tokyo og det prestigefyldte Place Vendôme i Paris, hvor de hvert år viser deres nye hovedkollektion ved Paris Fashion Week og Paris Men's Fashion Week. Comme des Garçons er fransk og betyder "Like Boys", som på japansk udtales Komu de Gyaruson.

Kejserens nye klæder med japansk baggrund

I 1981 havde Comme des Garçons sit første show i Paris. Kawakubos debutkollektion, der forsøgte at ryste den europæiske modescene, indeholdt helt sorte beklædningsgenstande, der var overdimensionerede og asymmetriske. Det er overflødigt at sige, at kollektionen blev mødt med skepsis og døbt "Hiroshima Chic".

Mærket fik dog hurtigt en kultfølge over hele verden. På et tidspunkt, hvor franske couturiére dominerede modescenen med smarte, feminine silhuetter, udfordrede brandet lige netop dette.

Kawakubos utraditionelle og antiæstetiske tilgang kom til udtryk i hendes kollektioner, hvor tøjet var flået op og revet itu. Hun stillede bl.a. spørgsmålstegn ved den opfattelse af, at tøj skal være pænt. Det bar præg af at være grimt i forhold til modens normer på daværende tidspunkt. Dette var et bevidst valg fra Kawakubo, da hun ønskede at skabe en ny og revideret æstetik. I dag er Comme des Garçons stadig et af de mest markante luksusmærker derude.

Udvidelsen af en af Japans største fashion brands

Comme des Garçons har siden 1978 udvidet butikkens sortiment med 17 forskellige kollektioner. Til at starte med lancerede de Comme des Garçons Homme-kollektionen til herrer, som siden hen er blevet efterfulgt af Comme des Garçons Homme Plus og Plus Sport. Til kvinder har de lanceret Comme des Garçons Noir og de mere prisvenlige kollektioner PLAY Comme des Garçons og BLACK Comme des Garçons, der er til både kvinder og mænd. Comme Des Garçons' kollektioner bliver designet i Comme des Garçons’ studio i Aoyama og produceret i Japan, Frankrig, Spanien og Tyrkiet.

Banebrydende fashion til mænd og kvinder

Comme des Garçons var fra starten et brand, som kun var til en specifik målgruppe. Det henvendte sig til dem, der turde at træde ud af modens normer. I dag omfavner brandet både mænd og kvinder og sælger alt fra farvestrålende tegnebøger til parfume med duft af "ild" og "flammende sten".

Til mænd fås bl.a. basic T-shirts og poloer, der har et ungt og frisk udtryk. Derudover finder du hos Miinto også hoodies og sweatshirts, der er superlækre til vinter. Til kvinder kan du fra Comme des Garçons bl.a. finde langærmede T-shirts, kjoler, striktrøjer, sko og meget mere. Det er let at anvende items fra Comme des Garçons til et casual look, fordi tøjet passer godt ind i et hverdagsliv.

Fra kvindetøj til maskuline snit og print

I deres sortiment kan du bl.a. finde deres basic T-shirt fra deres Shirt-kollektion. Deres herretøjssortiment og herretøjskollektioner er med deres maskuline snit og print lavet specifikt til mænd. Der er noget til alle, og der er både blevet tonet ned og op på print og design, så du kan finde noget, som du føler dig komfortabel i.

Deres kortærmede T-shirts er fremstillet i en mellemvægts bomuldsjersey og behandlet med en specialiseret tøjfarve. Den bundne krave er bygget med samme jersey som skjorten og afsluttet med dobbelt nålesting. De flade søm ved skuldrene og en vævet kant ved kraven fuldender trøjen.

Er du på udkig efter en skjorte, som du kan hive frem både til en dag på jobbet eller til en tur i byen med drengene, er deres skjortesortiment lige noget for dig. Her kan du bl.a. finde skjorter i et enkelt design, som du kan pifte op med et par røde sneakers fra deres PLAY-serie.

Fra kvinde til kvinde

Kawakubo ved, hvad kvinder efterspørger. Hun har skabt et brand, der startede som et tøjmærke, der primært var til kvinder. I dag producerer Comme des Garçons tøj, sko og tasker beregnet til at blive båret af alle typer af kvinder.

Står du og mangler en taske til hverdagsbrug, når det bare skal være nemt, men orker du ikke at bære rundt på to store tasker? Så er deres nye Porter Side-taske lige noget for dig. Den er lavet i 100 % nylon og er indbygget med to store rum, så du både kan have din telefon og din pung med på farten. Derudover har den en rem, som du kan justere, så den passer til lige netop dig.

Har du rigeligt med tasker, har de også andre sektioner, hvor du helt sikkert kan finde noget, som du ikke kan leve uden. Du kan bl.a. tage et smut forbi deres blusesortiment, hvor de både har bluser til dig, der ønsker lidt ekstra, og til dig, der gerne vil have noget lidt mere enkelt.

Du kan f.eks. sætte deres ballontop sammen med et par stramme jeans og et par enkelte smykker for et mere enkelt og elegant look. Ønsker du et mere chunky og råt look, kan du med fordel tage et par løse jeans på og matche med et par af deres hvide sko med høj hals.

Shop Commes des Garçons hos Miinto

Nu hvor du ved, hvad Comme des Garçons betyder, og hvad du får, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Comme des Garçons-tøj og -tilbehør til kvinder og mænd. Vi har hos Miinto samlet et bredt udvalg til mænd og kvinder, så du kan udforske deres primære sortiment og nyere kollektioner.

Filter

740 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8