Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe er et dansk brand med base i modemetropolen København, hvor der aldrig er en mangel på nye inspirationskilder. Det danske brand har ikke været en del af modebranchen i flere årtier, men ikke desto mindre er nye kollektioner udført med et eksklusivt touch og et innovativt look, der har oplevet en støt stigende popularitet hos fashionistas i ind- og udland – nye styles er gennemsyret af flot design. Copenhagen Luxe er, med andre ord, garant for modetøj med et feminint og delikat look med et eksklusivt touch, og nye kollektioner fremviser altid et velvalgt udpluk af moderigtige detaljer.

Fusion af skandinavisk design og internationalt look

Den første kollektion var at finde i modebutikker i 2008, og siden har det danske brand været klar med nye styles flere gange om året – og nye kollektioner er resultatet af en fusion af skandinaviske designdyder og et internationalt look. Nye kollektioner fra Copenhagen Luxe tæller alt fra skjorter, toppe og strikvarer til jeans, kjoler og accessories, der er udført i lækre kvalitetsmaterialer såsom silke, uld og læder. De lækre materialer og de flotte snit er med til at fremhæve brandets feminine silhuetter på bedste vis, og nye styles fra det danske brand er en gave til enhver moderigtig garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj og accessories til kvinder fra Copenhagen Luxe. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

12 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1