Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Costamani

Costamani er en nyt dansk tøjmærke, som blev lanceret i 2015 af Merethe Wang og Maibritt Flycht, som begge har mange års erfaring i modebranchen. Merethe og Maibritt betegner selv deres brand og designs, som boho stil med fokus på pasform i lækre og rene metervarer. Maibritt og Merete skaber tøj til din personlig stil – uanset præferencer. Produkterne er af høj kvalitet samt i lækre klassiske designs. Med andre ord – Costamani er et must-have brand til din garderobe.

Modetøj til damer fra Costamani

Kollektionerne fra Costamani er mange, og bugner af bluser, bukser, jakker og frakker, kjoler og meget mere, som vil pynte i enhver garderobe. Bluser fra Costamani er i en utrolig lækker boho-stil med mange detaljer og flotte print. De har fokus på den gode kvalitet og værdsætter samtidig rene råvarer. Med bluser, skjorter og andre produkter fra Costamani får du en personlig stil, og de kan styles med både bukser, nederdele og shorts alt efter humør. Derudover kan du matche produkterne fra Costamani til enhver anledning, der må byde sig. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Costamani.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Costamani. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter

147 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2