GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Coster Copenhagen (222)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

222 Produkter fundet

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen er et dansk brand med et helt unikt look. I kollektionerne kan du finde et miks af det rå og feminine look, som er produceret i meget høj kvalitet.

Coster Copenhagen har fokus på detaljerne

Tøjet er fyldt med små detaljer, som gør kollektionerne unikke i forhold til andre danske tøjmærker. Varemærket er de fine håndstrikkede sweatre som designer og stifter Pia Coster har en stor passion for. Derudover rammer kollektionerne meget bredt, og du vil kunne finde alt til enhver smag. Så mangler du et par bukser, kjole, t-shirt, skjorte eller lign., og kan du lide feminint, elegant eller råt mode, så er Coster Copenhagen mærket for dig. Mange af de klassiske styles er fremstillet med henblik på at fremhæve de små enkelte detaljer, hvilket gør, at du kan bære Coster Copenhagen og skabe dit eget look. Det er nemt at mikse og matche fra kollektionen, så du kan skabe et outfit til enhver lejlighed. Coster Copenhagen er et must-have i enhver kvinde garderobe, og det er et køb, som du ikke vil fortryde.

Bliv inspireret af det store udvalg af tøj fra Coster Copenhagen

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Coster Copenhagen. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen.

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands