Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

COSTER COPENHAGEN

Coster Copenhagen er en relativ ny spiller på den danske og internationale modescene, men med mere end 20 års erfaring inden for modebranchen har brandet et solidt fundament. Brandet så dagens lys tilbage i 2012, da designeren Pia Coster grundlagde det sammen med sin mand, Chris Coster. Samme år lancerede de deres første kollektion af designertøj til kvinder, der gerne vil føle sig godt tilpas, mens de er klædt moderigtigt på. Kollektionerne bærer præg af rene, organiske linjer, og de lyse farver i det nordiske design afspejles også i stilarterne fra Coster Copenhagen, hvilket sammen danner inspirerende, feminine og tidløse design. Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af design fra Coster Copenhagen, og vi sørger løbende for at tilføje nye styles til udvalget.


Coster Copenhagen skaber feminine design med forførende silhuetter


Når vi dykker ned i den forunderlige verden hos Coster Copenhagen, finder vi et væld af feminine silhuetter og forførende snit, som på fineste vis fremhæver de kvindelige former. De skaber figursyede kjoler, nederdele og bluser, lige såvel som de benytter slå-om-design, flæser, blonder, dybe udskæringer og bælter eller bånd i taljen på deres mange kreationer. Ligesom b.young og Co’couture lancerer Coster Copenhagen seks kollektioner om året, således stilbevidste kvinder kan få fingrene i moderne og trendy styles inspireret af tendenser fra internationale catwalks verden over. Brandet har i den grad en finger på pulsen, og er du på udkig efter en kjole, en bluse eller et par bukser, som afspejler tidens trends, bør du vende blikket mod Coster Copenhagen. Med seks årlige kollektioner er der også tale om et ambitiøst brand, der hele tiden befinder sig i en kreativ boble.


Skab en enkel garderobe, der oser af nordisk elegance med et twist


Brandet formår på fineste vis at mikse klassisk håndarbejde med humor, nordisk æstetik med et twist og kvalitetsmaterialer, således du er sikret nye og anderledes styles hvert år. Når du iklæder dig modetøj fra Coster Copenhagen, er det nemt at kombinere stilarter og skabe et både eksklusivt og behageligt look – hver dag. De er stærkt inspireret af Norden, der er kendetegnet ved rene linjer samt simple farve- og mønstervalg. I kollektionerne fra det danske brand finder du organiske linjer kombineret med naturlige, lyse nuancer. Omvendt finder du også iøjnefaldende og vovede styles, som i den grad kan løfte dit look og din garderobe til nye højder.


Lad dig forføre af Coster Copenhagen hos Miinto.dk


Med Coster Copenhagen kan du både skabe et feminint og sensuelt look med sprudlende farver og mønstre samt forførende og sexede snit, men samtidig kan du skabe et symmetrisk og helt enkelt look. Mulighederne er mange, og brandet ønsker at imødekomme begge dele, således du altid kan få fingrene i design, der understøtter dit humør og din personlighed dag for dag. Nordisk design handler om meget mere end fine, lyse farver og enkle snit og pasforme. Den er nemlig også rå og på sin vis upoleret, og Coster Copenhagen formår på fineste vis at give deres styles et strejf af noget upoleret og råt, hvilket giver tøjet kant og underbygger den stærke nordiske identitet. Uanset om du er på udkig efter en Coster Copenhagen kjole, nederdel, bluse eller noget helt fjerde, er du landet det rigtige sted. Hos Miinto.dk finder du et væld af fine design fra det danske brand, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, således du altid kan få fingrene i nye styles direkte til døren.

Ryd alle filtre

Coster Copenhagen

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.