Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Coster Copenhagen (308)

Med Coster Copenhagen får du kvalitetstøj til den moderne kvinde. Kollektionerne er inspirerede af den nordiske natur og livsstil, og de balancerer det rå og det feminine. Det er smukt tøj til dig, der gerne vil føle dig godt tilpas.

Dette danske brand har en mission om at skabe tøj til den moderne kvinde, som gerne vil kunne udtrykke sin personlige stil, og som samtidig vil have tøj, der er behageligt. Tøjet er derfor designet med henblik på den gode pasform, der både er klædelig og får dig til at føle dig godt tilpas. Samtidig går de naturligvis ikke på kompromis med det designmæssige, og de gør en dyd ud af at skabe et inspirerende, nordisk univers med deres kollektioner.

En lille bid af Norden i din garderobe

Coster Copenhagen er et dansk brand, der har hovedsæde lidt uden for København. De er stærkt inspireret af Norden, og dette er tydeligt at se i deres kollektioner. Her vil du kunne finde organiske linjer kombineret med naturlige, lyse farver. Tilsammen skabes der et naturligt look, der virker symmetrisk og velsammensat.

Den nordiske natur er imidlertid meget mere end blot fine, lyse farver. Den er nemlig også rå og i vid udstrækning upoleret. Dette indarbejdes også i sortimentet fra Coster Copenhagen, som gerne får et strejf af noget upoleret. Det giver tøjet kant, og det underbygger den stærke nordiske identitet, som er en grundsten for dette brand.

Kvalitetsmaterialer til den moderne kvinde

Noget af det allervigtigste for Coster Copenhagen er, at deres tøj skal være i høj kvalitet. Det skal matche den stil- og kvalitetsbevidste kvindes forventninger, og det skal være bekvemt at have på hele dagen lang. Derfor bliver der også gjort meget ud af at udvælge de helt rette materialer til tøjet.

At materialerne er nøje udvalgt, er med til at sikre, at du får tøj, der føles skønt at have på. Samtidig giver det tøjet et eksklusivt look og gør, at det kan holde sig pænt i lang tid. Hvad end du shopper kjoler, bukser, skjorter eller overtøj fra dette mærke, kan du forvente at få produkter, du kan få glæde af mange, mange gange.

Byg den gode basisgarderobe, og suppler med unikke styles

Sortimentet fra Coster Copenhagen byder på mange lækre og unikke items, der kan gøre dit outfit til noget helt særligt. De har imidlertid også et virkelig solidt udvalg af basisprodukter, der er fremstillet med henblik på at være sikre vindere i garderoben. De er skabt med fokus på den gode pasform, som gør, at du har lyst til at bruge dem igen og igen. Derudover spiller den høje kvalitet naturligvis ind i forhold til at gøre basistøjet til absolutte favoritter.

Selvom tøjet fra Coster Copenhagen er i høj kvalitet, kan du fortsat få det til rimelige priser. Det er nemlig også en af målsætningerne for brandet, at deres tøj skal være tilgængeligt for mange forskellige kvinder. Du får således eksklusive styles i gode kvalitetsmaterialer, men til fornuftige priser. Dermed bliver det nemmere for dig at udtrykke dig gennem dit tøj og føle dig godt tilpas hver eneste dag.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

308 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands