Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands CR7
Tilbage

CR7

Brandet Cr7 er lavet på baggrund af, at Nike har samarbejdet med den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo. Kollektionen indeholder alt fra lækkert træningstøj, varme vinterjakker, skjorter, smarte sweatshirts og frække t-shirts.

Cristiano Ronaldo har efterhånden været et stilikon både på og uden for banen, og er derfor også blevet spurgt i forhold til at indgå et samarbejde med én af verdens allerstørste sportsbrand. Cristiano er meget perfektionistisk selv, og dette kommer også til udtryk i tøj kollektionen, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje.

Cristiano Ronaldos baggrund

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro er en portugisisk fodboldspiller, der spiller for spanske La Liga klub Real Madrid og det portugisiske fodboldlandshold.

Han blev født . 5. februar 1985 i Funchal, Madeira, og har en storebror, Hugo, og to storesøstre, Elma og Liliana Cátia. Sammen med den ene søster har Ronaldo åbnet en tøjbutik Cr7, og der er siden åbnet endnu en butik – begge butikker ligger i Portugal, i henholdsvis Lissabon og Madeira.

Ronaldos far døde af alkoholisme i en alder af 52 år, da Ronaldo var 20 år gammel, hvilket i dag betyder, at Ronaldo hverken drikker alkohol, eller ryger. Forholder til hans mor er derimod bare nært, og i 2009 donerede Ronaldo £100.000 til det hospital, som havde reddet hans mors liv, efter hun blev diagnosticeret med brystkræft i 2007. I løbet af Ronaldos opvækst skrev han en biografi om hans liv indtil 2007 hvor han udgav den, og kaldte den Moments.

I denne kategori, finder du alt fra det populære cr7. Vi har et stort og bredt udvalg af produkter fra cr7. Se hele udvalget neden for. Husk, at du altid kan sortere på størrelse, farver mv. i menubjælkerne, så du nemmere kan få et godt overblik over vores udvalg af cr7.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.