Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

CREAMIE

Creamie er et dansk brand med et unikt udvalg af børnetøj til piger i alderen 4-12 år, og brandet er lanceret af den danske modekoncern DK Company. DK Company er en førende leverandør af modetøj, og modekoncernen står også i spidsen for andre succesfulde danske brands såsom Karen by Simonsen, Kaffe, Cream, Kön & Mön, Minymo og Gaia & Ko – DK Company er synonym med mode, kvalitet og succes. Og Creamie er ingen undtagelse, hvorfor brandet er karakteriseret ved et unikt udvalg af pigetøj, som opfordrer til leg og læring.

Derudover er designstilen hos Creamie domineret af en stor fokus på at designe eventyrligt børnetøj med en elegant, individuel og finurlig stil – børnetøj fra Creamie bringer et smil frem på læberne af alle børn, og brandets charmerende look er en sikker vinder.

Unikt design til dit barn

Creamie byder dog på mere end unikt design, og brandets produktudvalg er udført i lækre, bløde tekstiler, som børn vil føle sig tilpasse i. Derudover er kvaliteten også i top, og børnetøj fra Creamie kan holde til lidt af hvert, uden at tøjet går i stykker, samtidig med at pasformen forbliver intakt. Produktsortimentet hos Creamie er kendetegnet ved kjoler, bukser, nederdele, toppe, bluser, leggins, tørklæder, sko og accessories.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af børnetøj fra Creamie. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Creamie

Side 1 Af 3