Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Danefæ

Danefæ byder på sjovt, anderledes og funktionelt tøj. Deres designunivers er uhøjtideligt og finurligt, og derudover er der altid fokus på den gode kvalitet. Mærket henvender sig til store såvel som små, som gerne vil have lækker dansk mode.

Danefæ er i særdeleshed blevet kendt for deres flotte og funktionelle regnjakker. Jakkerne er perfekte i det danske klima, hvor man aldrig ved, hvad der venter én. Mærket kan imidlertid byde på meget mere end blot jakker, og du finder i deres sortiment alt lige fra skønne kjoler til fint børnetøj, lækre bukser og sweatere. Hvad enten du er på udkig efter lækkert kvindetøj eller gennemført børnetøj, kan du finde det i udvalget fra Danefæ.

Uhøjtidelige design med masser af spræl

Danefæ er et dansk mærke, men det er et lidt anderledes ét af slagsen. Hvor dansk design typisk er ensbetydende med tøj, der bevæger sig inden for gråtoneskalaen, er dette mærke nemlig langt fra bange for at sætte kulør på deres kreationer. De holder fast i den danske designmentalitet i forhold til enkle snit og rene linjer, men når det kommer til farvepaletten, skiller de sig ud.

Du kan således forvente at møde et væld af skønne print, finurlige farver og kreative mønstre, når du træder ind i Danefæs designunivers. Vil du gerne sætte lidt ekstra kulør på hverdagen, er det derfor også et mærke, du bør kigge nærmere på. Sortimentet byder på uhøjtidelige design, som adskiller sig fra mængden. Det er altså mode, der er noget for sig, og noget, der er masser af spræl i.

Skønne jakker til al slags vejr

En af spidskompetencerne hos dette brand er umiskendeligt at designe lækkert overtøj. De ved, at der i Danmark er brug for solide jakker og frakker, der kan bekæmpe vind og vejr. I stedet for at lade dig kue af øsende regnvejr kan du derfor iklæde dig lækkert regntøj fra Danefæ. Regntøjet kommer til både børn og voksne, så hele familien kan drage på eventyr – uanset vejrforholdene. Naturligvis gælder det, at også regntøjet typisk kommer i fine farver, som kan være med til at gøre enhver grå regnvejrsdag en smule mindre trist. Dét er Danefæ i en nøddeskal.

Behageligt tøj i høj kvalitet

Selvom overtøj er en vigtig del af sortimentet, disker Danefæ også op med mange andre typer produkter. Du kan således finde både eksempelvis skønne kjoler og behagelige bukser i deres produktlinje. Fælles for alle deres styles er, at der er fokus på den gode komfort. Tøjet skal ganske enkelt både være en fryd for øjet og være en fryd at have på. Derfor går de naturligvis heller aldrig på kompromis med den gode kvalitet. Når tøjet bliver fremstillet i lækre materialer, bliver det behageligt at have på. Samtidig bidrager det til, at tøjet virkelig kan holde til noget. Dét er i særdeleshed vigtigt, når det kommer til børnetøj. De små skal gerne kunne boltre sig frit og ubesværet. Derfor skal børnetøj også være tilpasset små spradebassers vilde eventyr, og det er det fra Danefæ.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.