EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Decadent (188)

Er du på udkig efter moderigtige tasker og accessories skabt i lækre materialer, bør du kigge nærmere på danske Decadent. De har en legende og kreativ tilgang til design, hvilket sikrer dig anderledes og fede design, der stadig afspejler tidens absolutte trends og tendenser.

Danske Decadent så dagens lys i København i 2005, og bag brandet ligger faktisk en lille finurlig fortælling. Den daværende og nuværende ejer og direktør, Karina Mundt Holst, havde nemlig forelsket sig i din mors gamle taske fra 70’erne. Der var ikke blot tale om en pæn taske skabt i lækre materialer, men derimod også en utrolig funktionel taske. Netop denne taske redesignede Karina Mundt Holst i 2005, og det blev startskuddet til enorm succes. Der er nemlig tale om den ikoniske Decadent taske kaldet ”Working bag”, der tog Danmark med storm. Både på grund af dens autentiske design, der oser af 60’erne og 70’erne, men også på grund af dens lækre materialer og fokus på funktionalitet. Tasken er rummelig, og derfor også velegnet til både skole og arbejde.

Elegante tasker med kant

Med Decadent er der tale om et mangfoldigt brand, der rummer et væld af stilarter, materialer, detaljer, farver og meget andet. De er ikke bange for at udfordre stilarter og mikse og matche på kryds og tværs. Af den grund finder du tasker, punge og mobilcovers, der i snit og form er inspireret af ældre stilarter, men skabt i farver og materialer, der afspejler nutidige trends og tendenser. Mange af deres design er kendetegnet ved deres rene linjer, snit og former, der vidner om brandets nordiske rødder. De bygger videre på en stolt skandinavisk designtradition, og Decadent oser af nordisk minimalisme og elegance. Dog har de øje for anderledes sammensætninger af materialer, farver og print, hvilket skaber elegante og funktionelle tasker med et twist. Derfor finder du både iøjnefaldende tasker og punge i enkle design, men i skarpe og larmende farver, med dyreprint og metaldetaljer i form af lukkemekanismer, skulderstropper og meget andet. Men også mere afdæmpede Decadent tasker og punge i helfarver og med fokus på funktionalitet i forhold til rummelighed og flere typer stropper.

Lad Decadent varetage alt fra værdigenstande til tyggegummi og læbepomade

Decadent har ikke kun fokus på klassiske design med kant i kvalitetsmaterialer som læder og ruskind, men derimod også på funktionalitet. De ønsker at skabe tasker, som kvinder har lyst til at bruge hver dag og til alle typer anledninger. Her tænker de ikke nødvendigvis kun i forhold til udtryk, men også i forhold til hvad en dametaske ofte indeholder. I deres forførende udvalg finder du selvfølgelig både større og mindre tasker, men fælles for dem alle er, at Decadent har forsøgt at minimere spildplads. Der skal nemlig være plads til det allermest nødvendige, alt afhængigt af hvilken taske du er på udkig efter. Derfor finder du både større tasker, der især egner sig til skole og arbejde med plads til laptop og bøger, men også mindre tasker, der egner sig til en tur i byen.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

188 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands