Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Design Letters

Design Letters er et bolig interiør brand, som blev lanceret af journalist Mette Thomsen i 2009. Design Letters designer og producerer flotte interiør- og livsstilsprodukter, som vil pynte i ethvert hjem. Design Letters har efterhånden mange forskellige produkter, dog er udgangspunktet for deres sortiment fede bogstaver. Kollektionerne fra Design Letters er mange, og du kan finde skønne produkter såsom kopper, opbevaring, krukker, tallerkner, vaser og meget mere, som er nyttig til hvert et hjem. Du bestemmer selv hvordan dine design letters skal bruges i indretningen af dit hjem, og kan derved være kreativ og få et unikt stykke interiør til hjemmet.

Bliv kreativ med Design Letters

Design Letters er ofte kendetegnet for d høj, slanke bogstaver, som findes i forskellige farver. I sin tid var Design Letters forgangsmænd for at anvende ikoniske bogstaver og tal som et flot og grafisk indslag på hverdagsting. Typografien til bogstaverne er oprindeligt designet af Arne-Jacobsen. Bogstaverne er på kort tid steget i popularitet, og pynter i alle rum. Så bliv kreativ med fede bogstaver fra Design Letters, og skab et personligt touch i hjemmet.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af bolig interiør fra Design Letters. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.