Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Dranella

Dranella er et dansk brand, som blev lanceret i 1956. Dranella blev grundlagt af Ib og Else Margrethe Drasbæk, men i 2002 blev brandet opkøbt af Fransa Clothing Company, som er en del af BTX Group. Derfor er Dranella i dag en del af en stor koncern, hvis primære formål er at forsyne danske modeelskere med lækkert modetøj og unikke accessories. Dranella er ingen undtagelse, og brandet er garant for lækkert modetøj til kvinder, som er kræsne, samtidig med at de er bevidste om deres udseende og personlige stil. Derfor er Dranella kendetegnet ved sofistikeret og elegant design, som er en kombination af enkelte linjer og klassiske såvel som feminine detaljer.

Få et feminint og elegant look

Dranella er synonym med modetøj med et feminint og elegant udtryk, som er perfekt til hverdagsbrug såvel som specielle lejligheder, hvor det er vigtigt at gøre et smukt og godt indtryk. Femininiteten fremhæves også af de lækre og naturlige materialer, hvorfor modetøj fra Dranella er beriget med god pasform, samtidig med at dametøjet er komfortabelt at være iklædt. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Dranella.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tøj og accessories til kvinder fra Dranella. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

11 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1