Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands ECCO
Tilbage

ECCO

Er du på udkig efter komfortable og moderigtige sko? Så bør du i den grad kigge nærmere på danske Ecco, som i mere end 50 år har leveret kvalitetssko til både mænd, kvinder og børn.

Ecco blev grundlagt i 1963 af ægteparret Birte og Karl Toosbuy. Karl var udlært skomager og drømte om at skabe sit eget brand og forretning. Derfor valgte familien at følge deres drøm og flytte til Bredebro i Danmark, hvor brandet blev født. Visionen bag brandet er at skabe behagelige kvalitetssko med eminent pasform til både mænd, kvinder og børn. De er kompromisløse, når det kommer til kvalitet, komfort og pasform, og det er netop, hvad der kendetegner Ecco. Hos det populære brand har de respekt for deres arv, innovation og kvalitet. Deres passion for solidt håndværk skinner igennem alt, de laver, og de udfordrer hele tiden de eksisterende designkonventioner ved at skabe unikt fodtøj.

Få moderigtige kvalitetssko til din garderobe

Selvom Ecco prioriterer komfort og eminent pasform, betyder det ikke, at de skaber kedeligt fodtøj, der oser af funktionalitet. Tværtimod. De formår på fineste vis at skabe moderigtige sko til damer, herrer og børn i alle aldre, som bliver en fast del af garderoben mange år frem. De har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig på den internationale modescene. Derfor finder du altså sko, der henter inspiration i nutidige trends og tendenser, men som Ecco giver deres helt eget udtryk. Det populære brand fornyr sig hele tiden, og det gælder, uanset om vi taler design eller funktionalitet. De sørger hele tiden for at udvikle deres damesko og herresko, så du er sikret det absolut bedste inden for komfortable modesko.

Innovation er en hjørnesten hos Ecco. De søger konstant at udfordre de eksisterende designs og bidrage med forbedringer inden for sko- og læderindustrien. For brandet handler innovation om at definere nye standarder inden for branchen, og de anerkender, at de ikke blot kan læne sig tilbage og bygge fremtiden på deres erfaringer alene. Kort sagt, hos Ecco holder de aldrig op med at stille spørgsmål til, hvad de gør, og hvordan de gør det.

Ecco er et mangfoldigt brand

Når samtalen falder på Ecco, er langt de fleste enige om, at der er tale om et alsidigt og mangfoldigt brand, som sæson efter sæson formår at skabe moderne og nytænkende fodtøj til damer, herrer og børn i både ind- og udland. Uanset om du er på udkig efter et par behagelige sandaler til de lunere måneder, et par forede støvler til de kolde måneder eller en let sneakers til hverdag, finder du det i deres sortiment. Deres kreative og innovative tilgang til design gør, at du finder støvler, sandaler, sneakers og meget andet i et væld af varianter. Ecco skaber både sprudlende damesko og mere afdæmpede herresko samt yndige børnesko, og fælles for alt deres fodtøj er, at der er fuldt fokus på komfort og pasform. Når du investerer i Ecco, investerer du i et skønt univers af velvære og moderigtige designs for både dine fødder og din stil.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.